Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
1BeğenmedimŞikayet
sadEce ()bu grafiği diyorum dinçer. tebrikleri hakediyor. hatta diğer taraftan ilk tobo oluşmaya başlarken söylemiştin oluşuyor gibi bir bak diye.
0BeğenmedimŞikayet
joker33 ()Tesekkur ederim hocam grafik icin. 3600 gelebilir gibi biraz daha bekliyeyim diyorum
6BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Merhaba arkadaşlar.
Biliyorsunuz yaklaşık bir 10 gün önce size dolarda yükselişi gösteren TOBO formasyonun alt yorumdaki grafiğini atmıştım.
Sizler de takdir edersiniz ki bugün itibariyle SOL OMUZ, BAŞ sonrası SAĞ OMUZ da tamamlandı.
O zaman bu grafiği görüp dolar alanlar gördüğünüz gibi kardalar.
Şimdi formasyon hedefini izlemedeyiz.
Gelir ya da gelmez o da alıcıların, güncel gelişmelerin ve Merkez Bankalarının tavrına bağlıdır.
Teknik analize saygı duyan, bilgiye, samimiyete, emeğe önem veren herkese teşekkür ederim.
Saygılarımla.
- dinçersiber
1BeğenmedimŞikayet
Sunay ()Ellerine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
sadEce ()ah o 5160 :)
dün demiştin bana tobo oluşacak gibi diye. tebrikler.
1BeğenmedimŞikayet
ruzgar41 ()Emegine saglik kardesim. 54 olunca 6* 7* ciler ganiydi burda simdi kimseden cit yok. yukselsin gene millet baslar ben dedim demeye. ama buda vurda dursun bi tek sen agtin suan yuksslis tabi 51 60 kirilmazsa
0BeğenmedimŞikayet
_Dersimli_ ()merhaba :))
3, 62 diyorsunuz yani
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Alt yoruma YTD dememişiz arkadaşlar, ekleyeyim dedim :)
0BeğenmedimŞikayet
canokan79 ()3512 tamlaya bilir ustad yada 3476 dan bana göre guzel bir çalışma olmuşş teşekurlerr
1BeğenmedimŞikayet
Napoly10 ()Haydi inşallah arkadaşım. Emeğine sağlık. Umarım gelirde azda olsa zarar kes yaparız.