Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 08:04:43
EUR 35.9598 08:04:43
USD 34.5492 08:04:43
ALTIN ONS $2717.4500 08:04:43

Grafiği gönderen: temel_teknik

⭐⭐⭐temel_teknik ()
Gram Altın
GRAM 20170619 D Günlük grafik,

GRAM 20170619 D Aynı Günlük grafik Yakın plan,

Yorumlar (9)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@Ece_Ece , Gram planım; bknz alt yorumdaki beklentimin gerçekleşmesidir.
Mavi Trend çizgisinin kırılması ve Yeşil trend çizgisinin destek olması.

6BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@Ygtsckn , @hirayama , @_Sheriff_ , @Egzotik_prens ,
Orta Uzun vadeli Gram Altın yatırımcısı olduğum için, sık sık alım satım yapmıyorum.
Grafikleri Trend, Göstergeler, Hareketli Ortalamalar, Destek ve Dirençler yardımı ile izliyorum ve buna göre alım satım kararlarımı oluşturuyorum.
Mevcut fiyatın %10 nundan fazla düzeltme geleceğini önceden anlayabilirsem !
Ful yada %50 , %50 Sat, Al yaparak, Miktar artırmak yada Ortalama maliyet düşürmek isterim.
Ancak bunu yapabilmek her zaman mümkün olmuyor, Fiyatı kaçırma riski her zaman vardır.

Gram da 147. 50 üzerinin birçok açıdan doyum noktası olduğu düşünüyorum,
daha önce bununla ilgili açıklamalarımı birkaç defa yapmıştım.
Beklentim ve Tahminim, alt yorumdaki grafik üzerindeki YEŞİL Trend çizgisinin test edilmesidir.
YEŞİL Trend çizgisi yukarı eğimli olup, her geçen gün Trend Destek seviyesi daha yukarıya çıkmaktadır.
Bu nedenle Alım yapmayı düşündüğüm seviyeyi, 121 - 126 civarı olarak güncelledim.

5 aydır Gram ile ilgili tüm açıklamalarımı yazdım,
Soru yöneltmeden önce profilimi okursanız memnun olurum.
Soracağınız sorudan çok fazlasını profilimde bulabilirsiniz.
Teşekkürler.

0BeğenmedimŞikayet

kartalmrh ()

temel hocam gramda beklediğiniz 121 seviyesi onsun çekilmesi ile mi doların çekilmesi ile mi olucak doların çekilmesi ile gelmesi biraz zor gibi çünkü dolar düşerken ons genelde tersi hareket ediyor benmim anladıgım ons da bir çekilme bekliyorsunuz dolar zaten bir bant aralıgına sıkıştı acaba geçen hafta bilanço küçülme söylemleri fed in yeni tiyatrosu mu ons o söylemlerden sonra salmaya başladı ara ara yapılacak açıklamalar ile onsda aşırı satış yaptırma ihtimali varmı sizce

1BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@CANCANAN , alt yorumdaki Gram grafiğinde trendleri ve olası kırılma yerlerini göstermeye çalıştım.
kendi durumumu ve düşüncemi de grafik içine yazdım.
bilgilerinize...

1BeğenmedimŞikayet

trapper17 ()

hocam merhabalar.. yanlışım olursa düzeltin lütfen çok fazla bilgi ve tecrübem yok çünkü.. gr altın 155 tl ye gelirken yeni en düşük yapmadan yeni en yüksek yaparak 155 tl ye ulaştı.. düşüşte 138 gördü tekrar 145 üstüne çıktı fakat 155 geçemediği için, yeni en yüksek yapamadığndan düşme eğiliminde ve 138 kırılırsa yeni en düşükler yapacak.. buraya kadar tamamsa.. sizin öngörünüz olan 125 e geldiğinde yeni en düşük yapıp 117 lere yada daha altına inmeyeceğini bu grafiğe bakarak nasıl anlıyoruz? biraz uzun oldu kusura bakmayın :)

1BeğenmedimŞikayet

kralice_altin ()

@temel_teknik grafiğe göre 141. 25üstune geldi bir kez daha 155 e atmaz umarım.

1BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@dolaristbul ,
alt yorumdaki Yeşil Trend çizgisi ile fiyat buluşur diye Tahmin ediyorum.
zamanlamasını ise bilmiyorum.

1BeğenmedimŞikayet

HİDDEN_MAN ()

ELLERİNE SAĞLIK DAYI
KAÇ DEFA VURGULADIK 136 ININ ÖNEMİMİN
AMA TEKRAR 141, 18 ÖNEMLİ DESTEK ŞU AN DÜŞÜŞ ÜN BAŞLMASI İÇİN 136 ALTINA GÜNLÜK KAPANIŞ LAZIM

2Gram Altın için HİDDEN_MAN (4 hafta önce)
hatırlayan bilir gram altında 136 nın önemini .. ? şimdi o önem 138 lere çıkmış önemli destek konumunda . targetin bize satış rakamına göre hazırlandı
bol kazançlar hayırlı tatiller

0BeğenmedimŞikayet

suskunn ()

Temel hocam dolarla ilgili yorumunuz nedir

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum