Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0575 21:36:40
EUR 36.7172 21:36:40
USD 34.6957 21:36:40
ALTIN ONS $2653.2395 21:36:40

Grafiği gönderen: temel_teknik

⭐⭐⭐temel_teknik ()
Gram Altın
Arkadaşlar Selamlar,
GRAM Altın ile ilgili olarak Yorum ve Tahminlerimi paylaşıyorum,
Yorum ve Tahminlerim asla yatırım tavsiyesi değildir.
Fiyatın gelecekte ne olacağını, kesin olarak BİLMİYORUM !
Bu nedenle; sorularınıza AL, SAT TUT yorumu yazmayacağım,
Tahminlerimin sürekli tutacağının hiç bir garantisi Yoktur.
Ocak ayında 146 dan sattıktan sonra 155 zirvesini, TL pozisyonunda seyretmek durumunda kaldım.
2017 Ocak ortasından beri aşağıdaki grafikteki SİYAH (içi sarı olan) Yükselen Trendin alt çizgisinin test edilmesini bekliyorum.
Süre uzadıkça Yükselen Trendin alt çizgisi yukarıya doğru yükseldiği için,
Alım yapmayı düşündüğüm 120 TL civarını güncelleyerek yükseltmek zorunda kalıyorum.
Bu nedenle, 122 - 125 yada daha üzerinde de alım yapabilirim.

Tahmin ve düşüncelerimi aşağıdaki grafikte görsel olarak anlatmaya çalıştım.
Sonucu olumsuz bile olsa; EN DOĞRU KARAR, SİZİN KENDİ KARARINIZDIR.
Başarılar dilerim. @temel_teknik

GRAM 20170617 W Haftalık Grafik

Yorumlar (10)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

2BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@DOKTOR42 , alt yorumumda yazmıştım.
her Tahminimin tutacağı garantisi olmadığı gibi,
2 tahmin tutmuş olsa da, 3. sü tutmayabilir,
kimse bu işin piri değildir.

4BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

alt yorumdaki grafikte, rakam hatalı bir satır vardır.
''2013 - 2017 = 4 yıl (72. 6 - 155. 3) = 82. 7 %113. 8 yükselmiş''
olarak, mavi yazı ile düzelttim. özür.

1BeğenmedimŞikayet

tolga06 ()

temel abi emeğine sağlık. paylaştığınız grafiklerin hepsini bilgisayarıma kaydediyorum. herbiri ders niteliğine. günü geldiğinde bu grafiklerin hepsini harmanlayarak güzel kazançlar elde edeceğimi bunuda miktar artırarak(miktar artırma olayını çoğu arkadaşımız dikkate almıyor sitede)yapacağımı düşünüyorum. tekrar teşekkür ediyorum abi

0BeğenmedimŞikayet

_Sheriff_ ()

hocam dalgınlık olmuş sanırım 2013- 2017 arası 72 den 155 yaptıysa 82 lira yükselmiş oluyor. Bu da %100 den daha fazla bir sayı ediyor. Ufak bir ayrıntı fakat bilgi vermek istedim. Saygılar.. :)

0BeğenmedimŞikayet

sihibi ()

@temel_teknik şimdi gördüm sanırım birde 2. dalga olasılığı var

0BeğenmedimŞikayet

altindanadam ()

şimdi 120 li rakamlar var alım için demişsiniz tahmin bir yerde de 200 300 vermişsiniz nasıl olcak bu :)

0BeğenmedimŞikayet

sihibi ()

@temel_teknikabi 4. dalga olarak gösterdiğiniz yer 133 gibi bir rakam etmiyor mu, %38. 2 den daha fazlasınıda alabilir mi

1BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@mazar1939 , @nhgroup , @ZGK , @ötükenli , @Kartals , @BALİSTİK , @musa43

Alt yorumum ve içinde yazdıklarım, ulaşabildiğim GRAM grafiğinin tüm hikayesini göstermektedir.
Bu grafikte tahmin ettiğim düzeltme hangi aşamada tamamlanırsa tamamlansın, sonrasında uzun vadede GRAM Fiyatı, 200 - 300 de görebilir.
Grafikteki MACD göstergesine bakınız, hala Sat durumundadır.
Sizin içinizde bulunduğunuz durum ile karşınızdaki kişinin içinde bulunduğu durum farklı olabilir.
Bu gece alt yorumdaki grafiği hazırlarken ve siz bana bildirim gönderirken, İzmir de 2 defa şiddetli sayılabilecek deprem oldu.
Bilgisayarım açıktı ve sokağa çıkıp bir süre dolaştım.
Alt yorumdaki grafiğin, hayali bir senaryo olduğunu düşününüz.
Hangi Fibo desteğinden yukarıya döneceğini şimdiden bilemeyiz,
Belki şimdi Tahmin bile etmediğim, SİYAH (sarı) Yükselen Trend alttan ihlal bile edilebilir.
Bunu yaşayarak ve grafik göstergelerinin toparlanmasını görerek ileride anlayabileceğiz.
Fiyat Tahminimin tutup tutmayacağını kesin olarak bilemezken, hangi zamanda olabileceğini bilmiyorum. 9. aya yada daha sonrasına da uzayabilir.

Alt yorumu ve grafik içinde yazdıklarımı da inceleyiniz.

0BeğenmedimŞikayet

musa43 ()

Temel abi ne zmn 122.. 125 tl olacak peki..

0BeğenmedimŞikayet

BALİSTİK ()

hocam emeğinize sağlık macd _25000 den macd _ 5, 000 düzeltmesi yapması bile %100 lük bir düşüş olur son iki yılda verdiği tüm karı geri alıyor demektir ikinci sarı eliot desteği çalışma ihtimali yokmu yani 132 civarı tabi yorum yine sizindir benimkisi sadece fikir

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum