Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0476 07:01:59
EUR 36.2001 07:01:59
USD 34.5317 07:01:59
ALTIN ONS $2686.5650 07:01:59

Grafiği gönderen: temel_teknik

⭐⭐⭐temel_teknik ()
Gram Altın
ONS, dolar ve son 3 Faiz Artışı;

Yorumlar (6)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

3BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@bedri , @tallaz4478 , @SENE1955 , @Rebul , @murat05 , @kanaatkar63 , @soulomer ,
Teşekkür ederim arkadaşlar,
ONS ve DOLAR Fiyat hareketleri, son üç faiz artışından önce ve sonra nasıl olmuştu diye aklıma geldi,
önce faiz artış tarihlerini netten buldum, sonra ONS grafiği üzerine DOLAR grafiğini koydum ve KIRMIZI dik çizgilerle Fed Faiz artış günlerini işaretledim.
Ben geçmişte olan biteni resimledim.
Alt yorumdaki grafikte gelecek ile ilgili Tahmin yoktur.
YEŞİL çizgili grafik Dolardır, diğeri ONS dur.
17. 12. 2015 deki ilk faiz artışı, beklenenin aksine ONS düşüş trendini sonlandırmış ve ONS Uzun vadeli Yükselen Trende başlamış görünüyor.

YÜKSELEN TREND; Fiyatın Yükselişlerde yeni en yüksek seviyeyi görmesi, Düşüşlerde yeni en düşük seviyeyi görmemesi demektir.
ALÇALAN TREND; Fiyatın Yükselişlerde yeni en yüksek seviyeyi görmemesi, Düşüşlerde yeni en düşük seviyeyi görmesi demektir.
Mevcut Trendi değiştirme gücü olmayan haber ve veriler, mevcut trendde ancak dalgalanma yapabilir,
Fiyat hareketleri daha sonra trend yönünde devam eder.
TREND Önemlidir, TRENDE karşı işlem yapılmaz.
Trende karşı durmaya çalışan, Tren altında kalmış gibi etkilenir.

İsveç altın referandumundan RED kararı çıkınca,
Altın fiyatlarında düşüşün devam etmesi bekleniyordu ve pek çok kişi bu nedenle zararlı satış yaptı,
Sonuç ne oldu ? Gram Altının dip noktası 81. 21 oldu ve sonra Altın Fiyatı sürekli yükseldi.

Alt yorumdaki grafikte; Orta Uzun vadede,
DOLAR yani YEŞİL çizgide aşağıya kırılma,
ONS yani diğer çubuk grafikte yükselişin devamını bekliyorum.
(Kısa vadede birlikte düşüş yapabilirler. )

Bknz alt yorum.

0BeğenmedimŞikayet

kanaatkar63 ()

yeşil olan dalga hangisi temel hoca öncesi mi sonrası mı ve beklediğiniz onsun düşme noktası bugün için kaçtır

0BeğenmedimŞikayet

murat05 ()

@temel_teknik abi emeğine sağlık

0BeğenmedimŞikayet

Rebul ()

çok güzel olmuş üstadım elinize sağlık.

0BeğenmedimŞikayet

tallaz4478 ()

Temel abi fed faiz yerine sıkılastirma kararı alirsa ons un durumu ne olur

0BeğenmedimŞikayet

bedri ()

Faiz artırınca ons düşmez mi?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum