Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3)
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@Ece_Ece , Dolar, Ons ve Gram grafiklerini paylaşarak,
Fiyat, 13 EMA ve BB Orta destek ilişkisini, Haftalık ve Günlük bazda paylaşmıştım.
Gümüş TL. grafiğini bu şekilde güncel paylaşmamış olduğum için sözel anlatmıştım.
Sorunuz olan Dolar konusunda, alt yorumdaki grafik ve 13 EMA, BB Orta destek direnç değerleri grafik içinde yazılıdır.
Dolar Fiyatının yükselişinde bu değerler direnç olabilir.
Grafikte görülen aşağı eğimli üçgen kırılırsa, düşüş devam edebilir.
Şu anda bir tepki yükselişi yaşanıyor, Al Sat Tut önerisi yazamam.
Bknz bağlantılı alt yorum
@dolaralırım ,
Aşırı terleme ve kusma, kasıkta hafif ağrı nedeniyle; Apandisit tahmini ile Acile gittim.
Acilde 3- 4 defa EKG çekildi ve sorun bulunmadı,
Dil altına rağmen, Tansiyon önce inatla düşmedi, sonra 16 civarına inince taburcu ettiler ve
tansiyon hastası olup olmadığımın tetkiki için Kardiolojiye gitmem önerildi.
Ultrasonla kalp muayenesinden sonra anjio önerildi ve bende ihmal etmedim, aynı gün hemen yaptırdım, Anjio sırasında görülen duruma göre stend takıldı.
Anjio basit ama riskli bir incelemedir, işler ters giderse, Baypas ile de sonuçlanabilir.
Bu süreçte ciddi hiç bir sıkıntı yaşamadım.
@jonque , Teşekkür ederim, Stendi İzmir de özel bir hastahanede taktırdım.
Kasıktan ve el bileğinden stend takılabiliyor, bilekten denediler olmadı,
kasıktan balon ve stend uygulaması yapıldı. Bence kasıktan olanı tercih ediniz.
Stend ücretleri; hastahaneye, kullanılan stend cinsine bağlı olarak;
ücretsiz, 750 TL. 2500 TL gibi farklı değerlerde olabiliyor.
Uygulama koldan olsaydı 2500 TL olacaktı, Kasıktan olduğu için 750 TL oldu.
Hastahane, Doktor, Kullanılan malzeme, hepsinin iyi ve kaliteli olmasına özen gösteriniz.
2BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()Alt yorumdaki açıklamalarım ile birlikte değerlendirebilirsiniz.

GRAM 20170604 Haftalık ve Günlük Grafik,
0BeğenmedimŞikayet
okur63 ()Grafiğe bakılırsa yükselen trende girdik sanırım dolar için. Siz ne derseniz