Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0520 12:20:52
EUR 36.4726 12:20:52
USD 34.6434 12:20:52
ALTIN ONS $2622.9700 12:20:52

Grafiği gönderen: Rebul

Rebul ()
Dolar

heey borsacılar! şuna bir yorum yapın. niye böyle bu?

Yorumlar (7)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Umtce ()

2013 gezi olayları Satış
2016 15 temmuz Satış
Aslında beraber hareket ediyorlar biraz farklılık göstererek.
Dolar uçarken birileri ısrarla bu bist çok ucuz arkadaşlar dedikce millet dolara koştu.
Borsanın lokomotifi olarak adlandırılan hisselerin fiyatları su fiyatına satılırken kimse dönüp yüzüne bakmadı o sıra dolar 5 olucak haberleri pompalıyorlardı piyasa
ama yatırımcı hisse toplama başlamıştı.
24 dolar olan benzini daha düşücek diye almamakla aynı şeydi
Tl bazlı ucuz olan ürün , Dolar bazlı dahada ucuz ve cazip hale gelmişti.
Şimdi insanlar şaşırıyor Bist niye yükseliyor diye. Bende onlara şaşırıyorum
Diger gelişmekte olan ülkerin borsaları rekorlar kırarken biz yatay bantda hareket ediyorduk onlara o günlerde ayak uyduramadık
Bist şimdi kendi hikayesi yazıyor.
Borsa 80 bindeyken de borsa patlıcak, kaçın haberleri yapılırken borsa düzeltmeye bile girmeden birileri digerlerinin sattıklarını alıyordu

Birde Mscı henüz yükselmeye başlamamış :)Uyumsuzluk düzelirse ne olur dimi
Neyse yinede borsada iki satış noktası var 98k ve 101
Benim kafamı kurcalayan başka bir şey para girişleri artmışken doları kim tutuyor :)

0BeğenmedimŞikayet

Kerembulut ()

Sayın abim Borsa 100 de kaç şirket var MSCI de kaç şirket var?

0BeğenmedimŞikayet

Rebul ()

@bondman alt yorumdaki grafiğe bak. borsa karlılık endeksi düşüşte. yani demek istediğin şey doğru :)

0BeğenmedimŞikayet

kahvecii ()

TL dolar karşısında 2016'da % 20. 35 değer kaybetti, en çok değer kaybeden ikinci para birimi, bu da hisselerin çok ucuz kalmasına neden oldu BIST teki rekor çıkışı ben buna bağlıyorum.

0BeğenmedimŞikayet

SENE1955 ()

alt yorumdaki grafiğini beğendim
iyi yakalamışsın @Rebul başkan
Saygılar.

0BeğenmedimŞikayet

CANCANAN ()

evet güzel bir tesbit bu tezatlık nedir

0BeğenmedimŞikayet

Tandem ()

borsanın sunı yukselısıdır.. tek kelıme ıle...
bırılerının etkısı altında ...

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum