Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (4)
0BeğenmedimŞikayet
kartalmrh ()hocam bu grafiği güncelleyebilirmisiniz şuan kanalın neresinde merak ettim birde 558 kırarsa 546 den mi 534 den mi 5245 den mi döner
0BeğenmedimŞikayet
İstanbullu_ ()Hay Allah razı olsun eline emeğine sağlık kardeşim bekleyelim bakalım inş gelecek
0BeğenmedimŞikayet
kartalmrh ()hocam grafik için eline saglık birşey kafama takıldı şimdi bir önceki dönüşünde kanalın çokaz altına sarkıp yönünü yukarı çevirmiş yine aynı oyunu yapma olasılıgı varmı sizce bugun 546 a deger diye çok bekledim tamda 3. 552 e dayanmışken ABD ye nota verildiği haberi ile yukarı fırladı acaba 546 beklentisini rafa kaldırıp burdan dalsam mı dolara nedersiniz?
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Aklın yolu bir teknik bunu söylüyor şuan.
Aynı grafiği 2- 3dk önce atmıştım. Umarım fikir birliği fiyata yansır :)