Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
1BeğenmedimŞikayet
Odrin ()Eline saglik onemli tum noktalar kendini grafikte gostermis oldu.
Referandum sonrasi gap olusturarak asagi dogru kirdigi bolgeye son 3 denemede giremedigi goruluyor. Asagi yonlu trendi kirmak icin 3, 64- 3, 65 orada.
Diplerdeki destek noktalari da mevcut.
Yaklasik 1 aylik beklenti bu grafikte mevcut. Buyuk resmi cok net cizmissin.
Arada bakip hedefledigin yeri kontrol etmek adina cok net bir grafik.
Asagidakileri nacizane tavsiye olarak alirsan memnun olurum:)
2 grafik ac.
1 tanesi bu ayrintili grafik. Gunde 1 kere bak yeterli. Yolunu gorursun.
Digeri kurun bulundugu bolgede 2 cizgi veya mumkunse 1 cizgi olsun.
Su an benim grafikte 3, 55teki tek cizgi var. Kurun hareketine gore 15m, 30m veya 1h zaman dilimlerinde ek cizgiler cizmen gerekebilir.
Bu nedenle baslangici sade olmali ki sonradan kendimi cizdigin cizgilerle bogulma.
Tebrik ederim ilk ve en onemli asama tamam.
Simdi ikinci ve en zor asama geliyor.
Disaridan gelen etkilere uymayip grafige bagli kalip islem yapmak.
Eline saglik tekrardan...
0BeğenmedimŞikayet
gnlde ()Tebrikler, durmak yok, çizmeye devam ; )
Ben sterlin sayfasından grafik atmaya devam ediyorum, ara sıra kendi çizimlerinizle karşılaştırırsınız.
Selamlar...
0BeğenmedimŞikayet
Nilesin ()Bu ne böyle sizi takip ediyorum ama anlamıyorum Arap oldum :) işin özü dolar nereye rica etsem
0BeğenmedimŞikayet
Grafik_Fx ()Güzel arkadaşım. elinize sağlık. :)
Grafik aslında geçmişin aynasıdır.
Yönü okumada sadece araçlardan bir tanesi diyebiliriz.
Bir kurun yönünü tahmin etmek istiyorsan birden çok araçları bir araya getirmek gerekiyor.
Grafik bu işin aslında en basit yöntemi bana göre. İki nokta birleştir üçüncü noktayı bulmaya çalış. Mantık bu aslında.
Peki kırdıysa terendi asağı yukarı
Trende gelmeden döndüyse.
Ne anlam içermeli. ne mana çıkarmalı.
sana 100 tane neden saya bilirim.
işde piyasa bu bilinmeyen denklemde yol alır. sabırla çalışmak sabretmek lazım.
Bende biliyorum şu olur bu olur demiyorum bu bilinmeyende bende çözüm yöntem arıyorum.
Bazen en basit bi rakam neden gelmedi diye kızarız Piyasaya. ***İşde sorun burda***~~
Bu grafiğin bir sürü test noktasını gösteren grafik ata bilirim siteye, ama herkes bunu bu rakamları zaten biliyor.
UNUTMAYIN PİYASA GÖRÜNMEYEN RAKAMLARLA YOL ALIR. ~~GÖRÜNEN RAKAMLARLA DEĞİL.
İşde burda kazanan kaybeden ortaya çıkar.
Herkesin kazandığı bi ortam dileğiyle. ~~
0BeğenmedimŞikayet
volki06 ()Gördüğüm en anlaşılır grafik:) rebul a katılıyorum mavi çizgi efsane
1BeğenmedimŞikayet
Rebul ()Özellikle mavi trend çizgisi bambaşka hava katmış akjajakala
1BeğenmedimŞikayet
Rebul ()Like.
gerçekten çok güzel. 3. 51 niye önemli görmüş olduk.
0BeğenmedimŞikayet
Kerembulut ()Hocam siz bu grafiğin örneğini başka yerde gördünüz mü? Çok muhteşem 3. 518 noktasını yakalamışsınız bir nokta da çok trend çizgisi çakışıyor ise o nokta bizim için çok önemli olması gerekir. Trend konusun da bence başarınızı yeterince gösterdiniz tebrik ederim sizi..
Şunu da ekleyeyim sizin bulduğunuz 3. 509 bende ki 3. 508 olan elliot C itki dalgasının 0. 50 seviyesi 3. 469 ise bende ki elliot C itki dalgasının 0. 618 seviyesi eğer dolar tl düşüş trendine devam ederse bu seviyelerde düzeltme bile yapar ya da bu iki seviye arasında yükselme trendine girecek..
Tabi bunlar sadece ihtimal.
Çok güzel bir çalışma böyle nokta belirtmeniz benim çizimlerle eşleşmesi şahsım adına mutlu etti beni başarılarınızın devamını dilerim.
Al benden bir like...