Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0584 03:33:08
EUR 36.7403 03:33:08
USD 34.6918 03:33:08
ALTIN ONS $2650.4600 03:33:08

Grafiği gönderen: temel_teknik

⭐⭐⭐temel_teknik ()
Gram Altın
@dolaristbul , @bilge07 , @Işık_Ve_Sevgiyle , @Hakan_431 , @murat0768 , @Benimadimkhan , @BORÇLUYUM_DOSTLARIM , @Olumlu_Düşün , @Blackmagic , @Yakamo ,

Arkadaşlar, bildirimleriniz için öncelikle teşekkür ederim.
Zaman konusundaki sorularınızın cevabını bilmiyorum :(
Ancak bu yıl içinde dip çalışması tamamlanır ve tekrar çıkışa geçer diye Tahmin ediyorum.

155 gören Gram fiyatı için 120 ve altı tahminim, sizlere uçuk rakam gibi gelebilir.
Önceki paylaşımlarımda neden böyle bir beklenti içinde olduğumu anlatmaya çalışmıştım.
Beklentim kesin olur diyemem, Tahminimdir ve olursa Miktar arttırmak için çok işime yarar.

Gram Fiyatı daha önceki Tahminlerime uygun olarak ve hızla belirli bir fiyata gelmiş olduğu,
Buradan sıkı bir düzeltme geleceğini Tahmin etmiş olduğum için 2.5 yıl satmadan beklettiğim pzoisyonumu TL ye çevir dim. Ben TL ye geçtiğim için bu tahmini yapmış değilim.
Bu tahmini yaptığım için TL ye geçtim. Tahminim tutar yada tutmaz, ona kesin emin değilim.
Tahminim tutmayabilir ve ben de yanılabilirim ve siz bana uymak zorunda değilsiniz.
Sizin kendi durumunuza uygun olan rakamdan alım yapabilirsiniz.

Gram 155 seviyesini görmeden önce paylaştığım grafiği tekrar paylaşıyorum.

Yorumlar (5)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@tallaz4478 , size yazmış olduğum hesaplama yönteminin,
Gram grafiği üzerinde uygulanmış hali alt yorumdaki grafiktedir.
yeşil ve sarı bölgelerin, hedef tahmininde ne kadar işe yaradığını alt yorumdaki grafiği inceleyerek anlayabilirsiniz.
Alında çok basittir :(

bknz alt yorum

7BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

GRAM 20170521 W Haftalık Grafik Hedef Tahminim,

Bu konunun benzerini daha önce alt yorumda paylaşmıştım,
Küçük rakam farklılıkları, grafik veri değişiminden dolayıdır.

0BeğenmedimŞikayet

turkogluturk ()

sizin girmiş olduğunuz siteden gram altını(XAUUSD/31. 1*USDTRY, W, OANDA) yazıyorum ancak bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

(Sadece gold usd ons çıkıyor. )Size basit gelebilir ama kusura bakmayın. Teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

Sipidi ()

Hocam affiniza siginarak grafikte ful girmeyi dusundugunuz 200 ema destegi gramda hangi seviye oluyor

14BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@guliz , @Hasan_56 , @salimsemerci , @muhammetali1907 , @Aquila , @Rescue_Team ,

Bildirimleriniz için teşekkür ederim.
alt yoruma 10 kişiden fazla etiketleme yapamadım.
lütfen bu yoruma bağlantılı olan alt yorumu da okuyunuz.

Sitedeki yorum ve davranış tarzım, normal olması gereken insani bir tutumdur.
Güliz hn ve siteden yaklaşık 20 arkadaşım ile gerçek yaşamda da tanıştık.
Öğrenme isteği olan her arkadaşıma elimden gelen desteği vermeye çalışıyorum.
Bazen ben de onlardan yeni şeyler öğreniyorum.
Profil resmimi Güliz hn ile tanıştığım zaman çektirmiştim.

Gümüş Ons, Altın Ons ile benzer hareket ediyor.
Gümüş Ons ile Gümüş TL yorumu yapabilmek gerçekten zor iş.
Ancak Gram altına paralel olacağını düşünüyorum.

İçinde açıklama olmayan grafikleri anlamakta zorlanabilirsiniz ancak
profilimdeki diğer grafikler içinde daha basit açıklamalar yaptığım çok olmuştur.
Piyasalarda devamlı işlem yapmak istiyorsanız, analiz yapamasanız bile çizilen grafikleri anlayacağınız kadar bu işleri öğrenmeye çalışmalısınız.

bknz alt yorumum

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum