Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0566 09:59:58
EUR 36.3377 09:59:58
USD 34.3670 09:59:58
ALTIN ONS $2555.0500 09:59:58

Grafiği gönderen: WOLFSTREET_BEYAZ_ATLETLİ

arkadaslar emek vardır begenılerınızı eksık etmeyın olur olmaz bılmıyorum benım dusuncem budur karınıza ortak olmadıgım gıbı zararınızada ortak degılım ıyı ınceledım ne olur ne bıter en ufak fıkrım yok bu ay cok moral bozucu bılıyorum farkındayım ısteyen ıncelesın akıl mantık cercevesınde suzgecınızden gecırın ona gore pozısyonunuzu alın dıyorum beklentımdır olucak dıye bısey yokdu tekrar ustune basa basa soyluyorum bu cumleyı umarım bu grafık basarılı olur emek vardır calısma vardır kafa yorma vardır ıyı nıyetlı bı calısmadır kahınlık muneccımlık gıbı bı iddiam yokdur bunuda biliniz beşer şaşar sadece analızımden boyle bısey cıkardım ytd dır beyaz atletlı analızıdır...

Yorumlar (23)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

3BeğenmedimŞikayet

WOLFSTREET_BEYAZ_ATLETLİ ()

Ben bu grafigi 21 subatda paylasdim bakiyorum yildizli bazi arkadaslar 3 hafta sonra bunu farketmis yani 14 martda farkimiz olsun diye bu grafigi gozlerine sokmak istemezdim ama yapilan calismayi gostereyim istedim hehehe :)))

0BeğenmedimŞikayet

Bakin bu grafikde duserken daha subatda 3, 60 altina dusmeden once cizmisim 2 hafta once daha dusmemis bile grafikde bile o zaman mantikli ongorebilmisim bi canak olucagini daha 3, 60 in altini gormemis bile 3, 56 dibin dibi demisiz ondan sobraku hareketi bile ongorebilmisiz

0BeğenmedimŞikayet

Bu grafikde vardir 22 subatda cizildi yani dusus tmmlanmadan :)))

0BeğenmedimŞikayet

Akif25 ()

bu grafik aklımda kalmış ti ilk gördüğüm de biraz rahatladım şimdi çalıştığını görüyorum helal beyaz atletli

3BeğenmedimŞikayet

Siradaki hedef bu grafikde :)))

0BeğenmedimŞikayet

ayguci ()

son çıkış bu mu?

3BeğenmedimŞikayet

Gordugunuz gibi burdaki buyuk resimde 3, 60 destek cikis yonlu gitmeye devam edicekse burasi i destek biliniz buyuk resimde... hedef belli

0BeğenmedimŞikayet

Samsunlu_55 ()

Son derece güzel olmuş. Emeğinizi sağlık...

1BeğenmedimŞikayet

Bu grafigi hedefe yakin goruyorum...

0BeğenmedimŞikayet

recy20 ()

@WOLFSTREET_BEYAZ_ATLETLİ sizin grafiğinizdeki alt noktaya dogru bir gidişat var. 58xx- 59xx lara değip yükselişe başlar mı?

0BeğenmedimŞikayet

InteqraL ()

Ellerine sağlık.. 3. 04 düzeltmesi çok zor görünüyor bana göre de üçüncü tepeden sonra oraya düzeltme yapabilir.
Şimdilik 3. 54- 57 arası iyi takip edilmeli burdan üçüncü tepe ile üçlü tepeyi yapıp 3. 04 düzeltmesi ondan sonra gelebilir diye tahmin ediyorum yanılabilirim
Emeğine sağlık
YTD

0BeğenmedimŞikayet

Selgök ()

Emegine sağlık atletli saolasin

0BeğenmedimŞikayet

xwxanka01 ()

Kardeşim emeğine yüreğine sağlık.

0BeğenmedimŞikayet

Runa_ ()

Eline emeğine sağlık, moral oldu:)

0BeğenmedimŞikayet

Ravionicha ()

aga doları bi yükseltemedin kaç gündür :D

0BeğenmedimŞikayet

Shiru ()

Grafiği beğendim güzel ve mantıklı bir çalışma olmuş emegine sağlık benden 1 like

0BeğenmedimŞikayet

Candeseni ()

İki haftadır yanılıyor olabilirsin. Hepimiz yanıltıldık. Fakat ben bu grafiğin çalışacağını düşünüyorum. Önümüzdeki haftadan itibaren rüzgar değişecek gibi.

0BeğenmedimŞikayet

İscann ()

Fed Mart'ta 3 kez faiz arttırma kararı alınmış piyasaya yansıtılmıyor nereye kadar sürecek üstat elbet bir yerden patlak verecek hiç bir haber kanalı söyleyemiyor

0BeğenmedimŞikayet

egizmir ()

Grafik için ellerine sağlık kardeş günlük grafiğe bakınca 3. 56 veya 57 lerden bir dönüş de olabilir gibi görünüyor tabii buraya ne zamana kadar gelir onu tahmin edebilirmisiniz. Teşekkürler

0BeğenmedimŞikayet

serdardoner ()

Geri dönmüşsün grafikle... umarım dolar da burdan döner

0BeğenmedimŞikayet

edyebüz ()

Bu yükselişe ne zaman gibi başlar sizce

0BeğenmedimŞikayet

Leman ()

Harikasın kardeşim vallahi moralim düzeldi...

0BeğenmedimŞikayet

efelif ()

Emeğine sağlık... Acaba çanağın dibi az daha aşağı iner mı? İhtimal dahilinde olabilir mi? MB Mayıs sonuna kadar olan kredi geri ödemeleri için TL kabul edecekse acaba düşük kurdan USD toplar mı? Yada TL de kalmayı mı tercih eder?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum