Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0419 22:07:59
EUR 36.0193 22:07:59
USD 34.5454 22:07:59
ALTIN ONS $2709.4450 22:07:59

Grafiği gönderen: MERVE_2

⭐⭐MERVE_2 ()
Gram Altın

@guliz slm , nasılsın.. gram tl de bayrak flama formasyonu var mı sence? ne dersin? ytd

Yorumlar (3)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

10BeğenmedimŞikayet

guliz ()

gunaydin evet sen dedin oyle farkettim bu bayrak sence asagimi yukarimi kirar o yuzden cok dalgalaniyor. @kenzimahfi evet uzun suredir kirmis biz yukari kirar diye beklerken 20 emayida asagi kirmisti. senin kirmizi hattin hepsini yukari kesmesi gerek kesmezse olumlu olan emayi gorur mesela 3. 73 ve duser. kisaca o hattin yukari cikmasi gerek. @Teknik_Yorumcu @Jassi adina sevindim suan gram calismam yok ama altta 143 yukarda 149 kirmadigi surece boyle devam edecek. @Money_buy_ @Esra34 bu ve biraz sonra paylasacagim yaziyi okumakta fayda var cunku halen pek pozitif degil sanki tepki yukselisleri @Boyunique evet ayni gun dojiye donustu doji olusumu dusus olarak deverlendiriliyor ama benim gozlemim yesilin dibinde olusuyorsa yukari donus sinyali kirmizinin ust yanda olusuyorsa dusus sinyali olarak degisebilir. @timurleng 1180 helirse dusus olur kimse kurtaramaz onsu. benim gozume takilan rakamlar 1225 ve 1208.. terstenkalan arkadaslar ucin biraz sonra rakamlar yazacam ona gore pozisyon alabilir veya ne yapabilirim diye plan yapabilir. diger tebrik eden ve guzel dilekleri olan arkadaslara tumden tesekur ediyorum

0BeğenmedimŞikayet

fakir_trader ()

Bak senin grafikte bile benim 138 rakamı göz kırpıyor:)

0BeğenmedimŞikayet

vobarno ()

gram tl. min 142. nin altına düşmez, son 2 haftada 144- 148 arası 7 defa al sat fırsatı verdi, bu iniş çıkışları yakalayanlar çok tatlı para kazandı, dolarda terste kaldığım için bu fırsatları değerlendiremedim, 16 nisan sonrasına kadar gene 144- 148 arası para kazanma fırsatları olacaktır sonrasını o zaman göreceğiz

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum