Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
partner ()Elif hnm ben bu grafiklerden anlamıyorum aşağı yukarı iki aydır siteyi takip ediyor sadece paylaşılan yorumları okuyorum yorumunu beğendiğim kişileride takip ediyorum grafikleri anlamak ve fikir edinebilmek için bir eğitimi var mı yardımcı olursanız sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
pathologıst ()Üstat yorumunuzuda rica etsek... destek ve direnç noktaları. Al sat tavsiyelerı. Tesekkurler
0BeğenmedimŞikayet
Gül67 ()Emeğinize sağlık.
2BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@_ELİF hn. Temel Analizin sitede anlaşılmasının zor olduğunu düşünüyordum,
Görüşlerinizi Teknik Analiz ve grafiklerle desteklediğiniz için,
Paylaşımlarınızın anlaşıldığını ve beğenildiğini görüyorum.
Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.
_ELİF hn. ın ONS Gümüş değerlendirmesi için, bknz alt yorum.
0BeğenmedimŞikayet
Alone61 ()hocam dolardaa isterizzz
3BeğenmedimŞikayet
DİKKAT ()kırın beğeni butonlarını
emeğe saygı
beğeneceksenizz emeği beğenin
1BeğenmedimŞikayet
DİKKAT ()adamın biri öksürünce ve odda yanlış öksürünce ... ?
50 beğeni alıyorsa
adalet değil bu
1BeğenmedimŞikayet
Mekanik1 ()Emeğinize sağlık bence bu kadar beğeni az
siz gibi değerli yorumcuların kıymeti bilinmeli ve fayda görülmeli.
biz takip ediyoruz .
diğer arkadaşlarda aynı fikirdedir sanırım.
1BeğenmedimŞikayet
kayraalpist ()elinize sağlık gümüş favorimiz ancak çok oynak bir emtia biz acemiler çıkış yerinden giriş yapınca terste kalıyoruz. takipteyiz devam edin lütfen paylaşımlarınıza :)
1BeğenmedimŞikayet
fu_ka_ra ()Elif hanım gümüş paylaşımlarınız olursa çok güzel olur paylaşımlarınızı yorumlarınızı ilgi ve beğeni ile takip ediyorum Allah razı olsun sizden hayırlı günlerdilerim..
1BeğenmedimŞikayet
the___king ()merhabalar elif hanım, güzel çalışmalarınız için tebrik ederim
sitenin en gözde yorumcularindan biri olacaksiniz bunu tum samimiyetimle soyluyorum...
eski bir yorumcumuz vardi tarziniz onunkine de benziyor
iyi calismalar
0BeğenmedimŞikayet
murad ()Target makas aralığı akşamları ne derece açılıyor? Altın ve döviz için...
1BeğenmedimŞikayet
sihibi ()@_ELİF benim için çalışmalar faydalı teşekkür ederim Elif hanım