Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1672 05:29:19
EUR 46.9859 05:29:19
USD 40.2287 05:29:19
ALTIN ONS $3350.2350 05:29:19

Grafiği gönderen: temel_teknik

⭐⭐⭐temel_teknik ()
Gram Altın
Kısa Vadeli olası Fiyat hareketleri ve uygulanabilecek 3 STRATEJİ ;

1- ) Fiyat 13 ve 21 EMA ve önceki en düşük seviye Altın da haftalık kapanış yapmış olduğu için hemen Stoploss uygulanıp satış yapılması, ilk akla gelen EN MANTIKLI harekettir

2- ) Fiyatın Desteği kırması gerçekleştikten sonraki bir kaç gün içinde, Fiyat tekrar Kırılan desteği test edebilir. Muhtemelen tekrar desteğin üzerine çıkamaz ve aşağıya geri döner.
GERİ ÇEKME dediğimiz bu hareket de kırılmış olan Destek artık DİRENÇ konumuna gelmiş olur.
Bu olasılık gerçek olursa, 1. olasılığa göre biraz daha yukarıdan satış yapma imkanı olabilir.

3- ) Bana göre, EN ZAYIF OLASILIK olsa da, Fiyatın desteği kırmış olması Forexciler için kurulan bir TUZAK ise Fiyat tekrar kırdığı desteklerin üzerine çıkar ve 3.862 - 3.7162 yatay band içine girebilir ve hatta önceki İKİ TEPE altında ÜÇÜNCÜ TEPE oluşabilir.

İşte piyasalarda böyle çeşitli olasılıklar olabileceği için,
Yorumlarda, kesin ifade kullanmamak gerekir.
Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir. Kendi kararlarınızı uygulayınız.

DOLAR 20170204 M Aylık Grafik,

DOLAR 20170205 D Günlük Grafik,

DOLAR 20170203 D Günlük Grafik,

Yorumlar (18)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

2BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

Trende karşı durulmaz,
Akıntıya kürek çekilmez !

Trend ve akıntı yönünde, bilinçli işlem yapmak gerekirdi :(

Şu aşamada alt yorumumdan başka bir şey söyleyemem.
Bol şanslar dilerim.

bknz alt yorum.

7BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

Fiyat ve göstergeler, bazen bize gelecek ile ilgili çok güzel ipuçları verebilir.

- Geri dönüş sinyalleri nedir ?
- İkili Tepe Nedir ?
- MACD Sat sinyali nedir ?
- RSI Negatif Uyumsuzluk nedir ?

Bknz alt yorum.

8BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@Cihan25 ,
Genel paylaşımlarımda, orta uzun vadeli tüm düşüncelerimi grafik ve yazı ile açıkladım.
Eksik olan şey bunların incelenmesi ve anlaşılmaya çalışılmasıdır.
Aynı şeyleri tekrar etsem de o anda çevrim içi olanlar görecek, diğerleri yine görmeyecek.
Tüm üyeler için, Üye takibi ve profil incelemesi alışkanlığı olmalıdır.

0BeğenmedimŞikayet

Traderr ()

Günlükteki uyarı da bir başyapıt:)

0BeğenmedimŞikayet

Traderr ()

Aylıkta, 2, 5 ana trend içinde görünüyor ama dolar yıl sonuna kadar bazen yatay bazen yükseliş ile kapatsa bile hemen hemen her ay düşmesi lazım gibi görünüyor 2, 5 için

Rsi ve macd daki destek hattı o kadar aşağılara denk gelmiyor sanki.

Yanılıyor muyum hocam

0BeğenmedimŞikayet

cancanim ()

Temel abi eskiden dolar yaxda gram nereye gidebilir destek. Direnc grafik seklinde cizilirdi artik kimse yapmiyor bunu

4BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@aves01 , yorum yazan arkadaşlarımın yorumlarını eleştirmek gibi bir tavrım hiç bir zaman olmamıştır.
Karşı düşüncelerimi her zaman kendi yorumum olarak paylaşarak, farklı bir bakış açısı sunmaya çalıştım.
O dönemde belki, @Dertli arkadaşımın da dikkatini çeker diye alt yorumumu da paylaşmıştım.
Sanırım o günlerin olumlu havası içinde gözden kaçtı :(
Dertli arkadaşa olumsuz yorum yazanlar bence hata yapıyorlar.
Her yorumu kendi işine geldiği gibi benimseyenler, kendi kararları işlem yapmış olurlar.
Her yorumu okuyun, kendiniz değerlendirin ve sonucunda kendi kararınızı uygulayın.
Benim yorumlarıma göre de asla işlem yapmayınız.

bknz alt yorumum

0BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@Mehmet_bey42_ , Dolar konusundaki değerlendirmemi 5 gün önce alt yorumumda grafiklerle birlikte açıklamıştım.
ekleyeceğim başka bir şey yoktur.

0BeğenmedimŞikayet

GoSuTR ()

Temel hocam insanın içinde bu konuya merak uyandıracak, heves edip araştırmasına vesile olacak yorumlar yapıyorsunuz. Birçok kişi bu grafikleri anlamıyor ancak anlamak istiyor :) Herkes al sat der, bu işin kolay tarafı. Siz nasıl alıp satılmasını gerektiğini söylüyorsunuz, yani zor olan yolu seçmişsiniz. Balık vermek yerine tutmayı öğretiyorsunuz. Teşekkür ediyorum emekleriniz ve paylaşımlarınız için.

6BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@es_ank ,
Size Dolarda eksi durumda olan arkadaşlara;
alt yorumumdaki grafikleri incelemenizi, içindeki açıklamaları okumanızı ve ayrıca
Profilimde yaptığım diğer paylaşımları dikkatlice okumanızı öneririm.
Al Sat Tut önerim yoktur. Durum sandığınız kadar basit değildir,
Son bir tepki yükselişi yapıp 3. kısa tepe oluşursa, şanslı sayılırsınız.
Bütün paylaşımlarım Tahmindir, son karar sizindir.

0BeğenmedimŞikayet

kandemiraysegul65 ()

Bir emtia nın yükselişi olağan bir durum geliyor ama düşüş için olağandışı bir durum olması gerekmiyor mu? Bu konularda çok bilgim yok. Sadece mantık yürüterek soruyorum hocam.

5BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@Farklı123 , Dolar konusunda alt yorumumda geniş açıklama yaptım ancak hedef fiyatımı özellikle yazmadım.
birinci grafiğe ve altındaki göstergelerin durumuna bakınız. içinde yazılı olanı okuyunuz.

Ben ONS a bu kadar güvenirken ve ONS son günlerde yıkılmadım ayaktayım derken,
Ful GRAM Altınımı neden 2. 5 yıl sonra sattım ? Bunu hiç düşündünüz mü ?
Ben kazanmak istemiyormuyum ? tabi ki istiyorum.

Söyleyeyim, DOLAR Fiyatının düşmesi korkusundan.
Dalga geçenler olacaktır, olsun ! önemli değil, yazacağım.

Benim Uzun vade Dolar Tahminim, 2. 50 dir.
Fatih Hocamın (5DalgaPrensibi) Uzun vade Dolar Tahmini 2. 21 dir.
Fatih Hocamla bu yüzden hiç anlaşamıyoruz :))
TAHMİN ! diye yazdım, Tahminlerin tutma garantisi yoktur !

bknz alt yorumum.

0BeğenmedimŞikayet

SENE1955 ()

@temel_teknik abi selamlar
alt yorumun şuana dek okuduğum yorumların en iyisiydi.
Teşekkürler. Saygılar

0BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Bollinger bandı delmesini mi bekliyorsun temel abi ? Biraz düşüp güçlü bir destekten yukarı atabilir abi . Bu ihtimal var . tepki alımı gelmez kırarsa aşağıda olur

0BeğenmedimŞikayet

ali34 ()

Hocam mrb 2. dediğini yapar günü ve haftayi onun ustunde yani 3. 72 ustu kapatirsa ki yani ben daha ustu bekliyorum bu durumda ne olur saygılar

0BeğenmedimŞikayet

Seyyardentist ()

Emeğinize sağlık .. umarım anlar bazıları ..

0BeğenmedimŞikayet

Annejeo ()

Elinize emeğinize sağlık hocam..

0BeğenmedimŞikayet

35izmir35 ()

Hocam teşekkürler, uyarılarınız için. Çok zararı olmayanlar için aslında yukarı bir çıkış sunacak gibi, belki 3. 72- 3 gibi tırmanır

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum