Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
Umtce ()Edit
@Hakan_27 HAyır düşüş trendinde degil hocam hatda dolar- tl yükseliş trendinde.
Bu yorumun altındaki grafigi okursanız faydalı olucaktır. Rakamlar üzerinden analiz imkanı sunar size ve önemli noktalar grafik üzerinde mevcuttur.
Birde teknik analizde Formasyonlar vardır.
Teknik analiz yaparken Bu formasyonlardan faydalanırız ve bir sonraki hareketin ne yönde olabilecegini tahmin ederken kullanırız.
Dönüş formasyonu olarak bilinen ikili tepe formasyonumuz dolar- tl grafiginde mevcuttur. İStrseniz google dan isterseniz benim profilimden bu formasyon ile ilgili bilgiye sahip olabilrsiniz.
3. 55 kırılmadıgı sürece yükseliş kanalı kırıldı diyemeyiz.
Ana yükseliş trendimizde 3. 20 dir
1BeğenmedimŞikayet
Umtce ()Edit
Bu grafigide inceleminiz faydalı olucaktır
@DeSTuR02 Ben her sabah burada olamıyorum hocam sizin mesajınıza şimdi cevap yazsamda bir manası olmucaktır sanırım Çünkü 69- 72 ye bir yükseliş yapmış günlük al- satcı iseniz bu imkanı kaçırmış olursunuz yada 66 dan almadıysanız.
@Vapur Kardeşim yuro- tl grafigine bildirim olarak bu kanal kırılırsa ne olur diye sormuştun. Bende sana farklı bir grafik üzerinde anlatmaya çalıştım senin sordugun abi kanaldan çıkarsa ne olurun cevabıydı o grafik. Yükselişse aşagı döner, düşüşse terse döner
Anlaşabildik mi acaba ?
@mymar33 Dün dolar endeksini aşagılara çekelim derken o digerlerinin paçasından tutmuş aşagı çekmiş :) GEçersiniz hocam dolarda nasıl olsa bekliceksiniz parite çıkarsa en azından kar ederek beklemiş olursunuz.
1BeğenmedimŞikayet
guven34 ()süper analiz üstat be ellerine sağlık süpersin ama biz tersteyiz hala 2 kırılmasa yukarı atsa iyi olur 3, 68 altı sakat)))
1BeğenmedimŞikayet
Vapur ()55 kırdığı anda aaa dolar niye böyle saçma sapan hergün kafasına göre yükseliyor dediğiniz güne geri dönmüş oluruz sanırım @Umtce
0BeğenmedimŞikayet
tahsin_38 ()Yani 68 kirilirsa 55 kadar gideri var demek mi hocam, şu garibana yardim edin lutfen
0BeğenmedimŞikayet
tıreydır ()hemsom bu grafik dolarin mini anayasasi gibi olmus.. eline saglik.. 68xxlerden yukari donus icin de dua ediyorum..
0BeğenmedimŞikayet
U_İnce ()Kısaca 3. 55 den sonra aşağı olması geldiği gibi gider diyerekten hepten şelale olacak izlenimi veriyor?
1BeğenmedimŞikayet
Zamarro_ ()6812 kırılmasın diyoruz o zaman kırılırsa da anında zarar kes :)