Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0335 16:43:07
EUR 37.1836 16:43:07
USD 35.9518 16:43:07
ALTIN ONS $2834.0400 16:43:07

Grafiği gönderen: temel_teknik

⭐⭐⭐temel_teknik ()
Gram Altın
Aşağıda paylaştığım 2 adet grafik nedeniyle,
Tedbirli olmaya çalıştığım için satış yaptım.
özellikle 2. grafikteki kırmızı ve yeşil çizgiler ile rakamlar olasılıktır.
Kesin öyle olur, şeklinde düşünmeyiniz.
Grafiğin içinde zaten kendi stratejimi yazmıştım.
Farklı görüşleri okuyunuz ve ne yaparsanız, mutlaka kendi kararınızla yapın.

Yorumlar (16)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@murat08 , GRAM için, alt yorumumu incelemenizi öneririm.
Sonra kendi kararınızı veriniz.

1BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@goldy , 1. 5 ay önce planımı alt yorumdaki grafik içinde yazmıştım.
Süre biraz fazla uzamış olsa da, planımı uygulamak için takipteyim.
Size ayrıca Kişisel görüş ve yorum bölümümden cevap yazdım.

1BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

1 ay önce kendi hareket planımı alt yorumumda yazmıştım.

Asla yatırım tavsiyesi değildir !

Farklı görüşleri okuyunuz ve ne yapacaksanız, mutlaka kendi kararınızla yapın.

2BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@battıbalık , Gram için, bknz 3 hafta önceki alt yorumum.

0BeğenmedimŞikayet

ali34 ()

Hocam dusecegini tahmin ediyorsunuz o zaman gramin tamamini satmaniz gerekmezmi 150 ile 11e arasinda cok fark var

0BeğenmedimŞikayet

Mahmut88 ()

Abi ben grafik yorumlayamiyorum henuz aciklayabilirmisin yani altinin vardi sattin mi sebebi duseceginimi dusunuyorsun. Sanki ilk grafikte 120 lerde gordum cizgiyi yanlisda yorumluyor olabilirim.

0BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@burak__55 , alt yorumumdaki 2. grafikteki kırmızı çizgilerle gösterdiğim fiyat hareketleri gerçekleşir umuduyla TL pozisyonunda beklemeye devam ediyorum.
süre tahminim yoktur.

0BeğenmedimŞikayet

kenzimahfi ()

@temel_teknik Anladığım kadarıyla elliot dalga teorisine göre beklentilerinizi dile getirmişsiniz. peki 150 veya üzeri Günlük kapanış olması halinde bu grafikler bozulurmu beklentileriniz yine devam edermi? Teşekkür ederim..

2BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@Crash01 , sitede EW Analizinde çok iyi olan, 5DalgaPrensibi arkadaşımız vardı.
Sitede anlaşılamadığı ve yorumları ile alay edildiği için istifa etti.
Kendisi ayrılmadan önce benim için GRAM ile ilgili bir EW Analizi yapmıştı.
Onun analiz değerlerini kendi hazırladığım GRAM grafiği üzerine koyup alt yorumdaki paylaşımı 1 hafta önce yapmıştım. Şimdilik bu grafiği izleyerek alım satım yapmayı düşünüyorum.

0BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@tolga06 , 5DalgaPrensibi arkadaşımın profilinde onun çizimini görebilirsiniz.
vermiş olduğu rakamları ben kendi grafiğime uyarlamıştım.
bknz alt yorumdadır.

1BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@Good_wife , sözünü ettiğim, 5DalgaPrensibi arkadaşımın EW Analizini alt yorumdaki grafikte 1 hafta önce paylaşmıştım.
Sonra pek üzerinde durmadım, gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine EMİN DEĞİLİM ama böyle bir korkum da var. O gün düşündüklerimi grafik içinde yazmıştım.
İleride gelişecek duruma göre tekrar gözden geçiririz, şimdiden yanlış olabilecek bir beklenti yaratmak istemiyorum.

0BeğenmedimŞikayet

LoyalCrew1919 ()

@temel_teknik hocam grafikleriniz gram altın alacaklar için çok dikkatli olmaları gerektiğini açıkca ortaya koyuyor. Bence bu aşamada önemli olan düşüşün ONS'a bağlı olarak mı, yoksa USDTR'ye bağlı olarak mı düşeceğini kestirmektir.

USDTR'deki artışın, bana göre %40' lık kısmı dış etkenlere, %60 lık kısmı iç etkenlere bağlı olarak yükseldi.
2. 90 dan 3. 80 e giden USDTR de aşırı köpük var demektir, köpüklerin %50 si temizlenecek olursa doların olması gereken yer 3. 35 olur.
FED in faiz artırım baskısının bir süre daha devam edeceğini düşünürsek Altın ONS 1130- 1270 aralığında gezinecektir.
Bu durumda Gram altının görebileceği alt seviye 1130*3. 35/31. 1=127. 17 olacaktır.

Sizin grafiklerinize göre değerlendirdiğimde şayet gram altında düşüş sert olacaksa yani 110 seviyelerine kadar olacaksa;

1- 3. 12*1130/31. 1=113. 36
2- 3. 35*1040/31. 1=112

şeklinde gerçekleşeceğini düşünüyorum.

Doların o seviyelere düşmesi referandum sonrası siyasetin istikrarına bağlı diye düşünüyorum

Saygılarımı sunuyorum.

0BeğenmedimŞikayet

Işık_Ve_Sevgiyle ()

Abi merhaba öncelikle hayirliolsun satislarin, bereketini görmen dileğiyle. Abi altinda bahsettigin rakam gelirse gümüstede 1. 70 civari beklemek mantikli midir

0BeğenmedimŞikayet

mao ()

Mrb uzun bi zamandır sizde takip ediyorum analizlernizin çok yerinde geleceğe karşı sürekli hazırlıklı olma durumuzun açık gorusleriniz ve yatırım şekliniz çok yerinde sorum olucak ti uzun vadede ne gibi onerileriniz var tesekkurler

0BeğenmedimŞikayet

Vatan01 ()

Kiymetli hocam haziran basi gr tl kac olabilir saygilar

0BeğenmedimŞikayet

ılgarin ()

hocam bir vade öngörünüz var mı

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum