Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (2)
3BeğenmedimŞikayet
MARTALİ_MATYAS ()CHF o bahsettiğin alım yerini verirse neredeyse herşey alım vermez mi?
USDxCHF diyor ki ben son 60 günün en düşük değerlerine kadar indim. Belki biraz daha inerim ama karşımdaki hep böyle gitmez.
Bir de şu var bana göre; döviz almadan önce kararsız kaldığımız iki dövizin kendi arasındaki durumu. Buna da bakmak lazım. TL bazlı düşünmeden bir önceki adım yani. Geçtiğimiz günlerde bahsettiğim buydu. O gün USD CHF'e karşı çok değerlenmişti. Şimdi trend olarak CHF sazı eline almış görünüyor. Yine günlük grafikler CHF parite itibariyle dengeye geldi hatta biraz da değerlenmiş gibi. Dileyen alsın ama USD almam diyen bir yatırımcı için CHF çok iyi bir alternatif değil gibi. Ha Trump'u tanımıyoruz. Karşımızda yan mahallenin külhanbeyi gibi konuşup duran bir adam var. "İyi, Kötü, Çirkin"in çirkini gibi... Tutar USD'yi pariteler karşısında dip yaptırmaya gider bu defa da EuroxCHF bakmak lazım. Ona da bir bak bakalım CHF mi alalım Euro mu=)
1BeğenmedimŞikayet
eskici ()Dün hocayla bunu konusmustuk sende dıkkat ettın chf ye
@mekanik01 @MARTALİ_MATYAS