Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
1BeğenmedimŞikayet
HANÇER25 ()Arkadaşlar alt yorumdaki efsane grafiği inceleyin
0BeğenmedimŞikayet
HANÇER25 ()@5DalgaPrensibi nickli fatih hocanın 2 hafta önceki grafiği
keşke küstürülmese idi :(( iyi bir yol gösterici idi
Allah selamet versin kendilerine
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@sashko , size alt yorumu yapan arkadaş yardımcı olabilirdi,
ne yazık ki sitede anlaşılamadı :(
bknz alt yorum.
0BeğenmedimŞikayet
Parshan ()Fatih bey hayırlı akşamlar.
Dolarda 3. 50 hedef tahmini konusunda ortak kanaatdeyiz.
Fakat bu hedefin birkaç ay içerisinde gelmesini bekliyorum.
Temel verilerle ilgilenmediğinizi biliyorum, yorumlarınızın neredeyse tamamını okudum.
Trumpla beraber endeksin düşüp, Merkez bankasının da körükle gidip o seviyelere geleceğini düşünüyorum.
Ancak merak ettiğim kısım şu; grafikte gördüğüm kadarıyla bu heefi 10 15 güniçerisinde bekliyorsunuz. ben mi yanlış anlıyorum?
0BeğenmedimŞikayet
Y_T_ ()Usta ben de geçen hafta 3. 70 aldığım 15k sattım 3. 84 ten 17:30 da.
3. 80 ortalama ile aldığım Geri kalan 5k için yarın karar vereceğim. dolar çok düşerse bekleyip uygun durumda ons 100 ü rakamlarda arbitraj yapacağım.
0BeğenmedimŞikayet
Kahramano ()Bence de şubat mart gibi olur
5BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@5DalgaPrensibi arkadaşım, sizi gerçekten tebrik ederim.
Dolar grafiğinin fiyat hareketlerini siz önceden çizmişsiniz,
Piyasa da sanki sizin çiziminizi uyguluyor gibi :))
2. 84284 = 2. 85 demektir.
0BeğenmedimŞikayet
derinlikALGISI80 ()tebrikler. peki uzun vadeli dolar beklentinizin gerçekleşme olasılığı yüzde kaçtır?
1BeğenmedimŞikayet
küllizarar ()3. 21 dir o 2. 21 degil ayrica grafikde 3. 49 gözüküyor ordan döner ustat tabi sen daha iyi bilirsin ama
0BeğenmedimŞikayet
cerrahadam ()yazım hatası mı yoksa 2. 21 mi bekliyorsunuz cidden?
0BeğenmedimŞikayet
b0Ni ()ne kadar uzun :D
0BeğenmedimŞikayet
YvzTFKC ()Hocam valla grafiğinizi takip ediyodum bende, eğer ki birde dediğiniz rakamlara düşerse 2 ihtimal veririm. Ya harbiden bu işin ordinaryususun ya da sen rockaffrller ailesindensin derim :) helal olsun
0BeğenmedimŞikayet
sihibi ()@5DalgaPrensibi hocam ben bu tabloya 4000 tl veririm artıran varmı )
0BeğenmedimŞikayet
Dejaay ()Valla helal olsun. Çok çok iyisiniz. Sizi takip ettiğim için çok şanslıyım.
0BeğenmedimŞikayet
ErupT ()Süpersin hocam inanıyorum sana eyvAllah sonuna kadar 2, 21
0BeğenmedimŞikayet
sekoset ()Abicim gercekten cok iyiydi bu grafigin an ve an ilerledi saat gibi işledi ya. Dolardaki 3. 6950 alım emrimi bile sildim tfx den az once. Korktum grafikten resmen.
1BeğenmedimŞikayet
Ogun ()Sana bu isleri birak diyen print alip odasina cerceveletsin altina da yazsin bu bana kap. ak oldu diye
0BeğenmedimŞikayet
dolaralırım ()daha ustu varmı sımdılık acabaaa dolarda 3. 85 ustuuu ustaaa
0BeğenmedimŞikayet
KasriArifaN16 ()Dolar 2. 21 mi?
0BeğenmedimŞikayet
dolaralırım ()ustam 3. 85 den okutıyoruz değilmiii
0BeğenmedimŞikayet
GÜMÜŞ_TL ()Nokta atışı tebrikler iyi kazandık Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
my_manager ()buradan geri mi döner usta