Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
b0Ni ()mb kararına göre belirlenecek bence, faiz artarsa 67 artmazsa 90
0BeğenmedimŞikayet
ginger ()simetrik üçgen formasyonu ama hareketin yönünü kestirmekte zor bir formasyon elim tetikte. şu an mum grafikleri de takip ediyorum bir yükseliş ve alış sinyalini kaçırmamak için breakout noktalarında. benim de baüstünde çalıştığım formasyon ve de formasyon sınırları içinde ters omuz baş omuz var gibi ne dersin hocam. siz ustasınız daha net görüyorsunuz ipuçlarını
0BeğenmedimŞikayet
Meraklı_biri ()Hocam 3. 90 ya da 3. 67
Sizin öngörünüz var mı acaba?
0BeğenmedimŞikayet
AvrupalıTürk ()@Korutürk ne diyorsun 3. 85 den cikmaya ragziyim el elde bas basta 3. 90 gelirmi dersin bu stres bana cok fazla geldi cok yordu bu sefer
0BeğenmedimŞikayet
görkemmi ()eline sağlık üstad maviden ulaştım sana mesajda onada bi bakıversen kolay gelsin...
0BeğenmedimŞikayet
Yvz26 ()İki yönden birine kiracak yani oyle mi?
0BeğenmedimŞikayet
penah ()haha :) Korutürk en güzelini yapmışsın, kimse sana carlayamaz artık
0BeğenmedimŞikayet
Jasmines1 ()Şaşı olduk kaç gündür:))
0BeğenmedimŞikayet
totti ()nereden bakalım hocam
0BeğenmedimŞikayet
ayse3426 ()Hocam siz aşağı mı bakıyorsunuz yoksa yukarı mı? :)))
0BeğenmedimŞikayet
sarraf19 ()Ters omuz baş omuz var sanki ama üsteki daralan alttaki yükselen 3. 88 tersten olduğum için hakkımı 3. 90 kullanıyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
InteqraL ()Güzel grafik eline sağlık koru hoca.
0BeğenmedimŞikayet
ma_iro_ ()Likeler feda olsun
0BeğenmedimŞikayet
Oowkey ()Peki siz neresinden bakıyorsunuz!