Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
derinlikALGISI80 ()iyi geceler. Sizin bir kaç seneden beri defalarca vurgulamış olduğunuz hızlı büyük bir ivme ve sonrasında gerçekleşen ani yükselişler bununla birlikte 1- 2 yıl öncesinde hayal bile edilemeyen rakamlar ve de sanırım en önemlisi de yanlış bir yerde satıp sonrasında arkadan bakakalabilmek...
0BeğenmedimŞikayet
MARTALİ_MATYAS ()Abi günlükten en az 1 mum en fazla 2 mum fazla bence şu anda. Yarısını bu doğrultuda riske girerdim.
Özeti bu fikrimin.
0BeğenmedimŞikayet
hurricane8741 ()Tam benim korkularımı tarif ediyor :) Teşekkürler grafik için.
0BeğenmedimŞikayet
Jasmines1 ()Grafiklerin güzelliği tamam ama grafik yorumu bir başka güzel olmuş. Her durumu gözönüne alıp nedenleriyle hedefleriyle ve yönlendirme yapmadan. 1 like yetmez
0BeğenmedimŞikayet
Murat571 ()@temel_teknik 137, 50 dan
0BeğenmedimŞikayet
Murat571 ()@temel_teknik temel bey 150 yi geçer ümidiyle 1300 gr civar altın aldım şimdi grafiğinizi okudum baya sters oldum
0BeğenmedimŞikayet
kralice_altin ()temel bey grafikteki soylediginiz butun rakamlar geldi supersiniz. simdi ne yapicaz bu altinlari
0BeğenmedimŞikayet
mrttrm ()günaydın hocam. grafik paylaşamıyorum. anlatmaya çalışayım. 2016 nisandan bu yana devam eden bir kanal var. bu gün o kanal yukarı yönde aşılmış durumda. bu direncin artık destek olduğu anlamına mı gelir.
1BeğenmedimŞikayet
MARTALİ_MATYAS ()Abi bir daha ayrıntılı bakacağım en kısa zamanda. Hem senin bu hazırladıklarına hem de kendi çalışmama.
0BeğenmedimŞikayet
şems ()Yetis temel abi. :))
0BeğenmedimŞikayet
aliimran ()teşekkürler. hayırlı geceler
1BeğenmedimŞikayet
Opti ()Ons yukarı dolar aşağı. Ons yavaş yavaş sağlam yükselişler yapar dolar sert hareketler. Sonuç grama nasıl yansır zaten açıklamamda yazılı