Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
MERVE_2 ()mmms ustam. nasılsın. 16. 50 den aşağı mı yukarı mı? karar noktasındayız sanki
1BeğenmedimŞikayet
nokta ()Gümüş şu an takozun dışında seyrediyor arkadaşlar, bilginiz olsun...
0BeğenmedimŞikayet
AZRAP ()teşekkürler hocam ellerine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
berkarda05 ()Sayın nokta elimde 1. 8350 den gümüş mevcut. Bekleyeyim mi?
2BeğenmedimŞikayet
nokta ()Gümüşün sinir uçlarınızla oynadığının farkındayım, az daha sabır...
Bir sonraki 16. 30 ziyaretimiz farklı olacak...
2BeğenmedimŞikayet
nokta ()Bu grafikte mavi ile belirtilmiş çizgiler de normalde bir formasyon...
Uzun bir hareketten sonra gerçekleşen hareketler sonucu oluşan kanaldan çıkış yönü hareketin sonraki süreçte izleyeceği yönü gösterir...
Burada benim tek takip ettiğim seviye 16. 50 seviyesi, önemi çok büyük...
9BeğenmedimŞikayet
nokta ()Gümüş 16. 50 olmadı mı daha!
Arkadaşlar panik yapmayın. Trend dönümüne az kaldı...
Bu seviye kırıldığı an 26 lara giden yolda ikinci kapı da açılmış ve geriye 17. 50 civarındaki bir kapımız kalmış olacak...
Takozdan çıkmamız bizi baya bir rahatlatacak...
Profilimde 4 tane gümüş grafiği var. Meraklıları bakabilirler...
0BeğenmedimŞikayet
24cenk ()hocam bu grafik çalışacak sanki:)desdekten almıştım battıbalık yan gider
0BeğenmedimŞikayet
SUNGUROĞLU_AYKUT_BEY ()sayın nokta affına sığınarak grafiğine katılmadığımı ve alçalan takozon olmadığını söylemek isterim. çünkü gümüş ons 4 saatlikte yukarıdan aşağıya doğru iki tepe noktasını birleştirdiğin zaman 3. sü ile kesişmiyor. üstteki 19. 70 den düşüşün başladığı tepe noktan grafikte görülmüyor. üstteki noktaları hizaladığın zaman tepedeki 3 nokta kesişmiyor. yine de emeğine sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
24cenk ()hocam su an fiyat grafikdeki desdek noktasında BB orta çizgide çalışırsa dilin dönsün yeter:)
0BeğenmedimŞikayet
GÜMÜŞ_TL ()Elinize sağlık teşekkürler hocam
0BeğenmedimŞikayet
Göölge ()16, 50 kesmez onu.
yola çıkmışken 17, 10 ya kadar dokundurmadan bırakmaz ama sanki biraz daha aşağıdan mı zıplar orasını kestiremedim.
4 saatliği bırak günlüğe bir göz atıver sana zahmet :)
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Bu grafikte size göre. Düşecekmi yukselecekmi
0BeğenmedimŞikayet
Analiz_destek_direnç ()Bu nasıl grafik burda ibodan abo oluşmuş. :) bu yükselmez anca iner:))
0BeğenmedimŞikayet
MERVE_2 ()eline sağlık mmms. nasılsın . direniyorsun ons gümüşü düşürmeden. ha gayret
0BeğenmedimŞikayet
kanaatkar63 ()gümüş burda tobo yapmış ustadım sonrasında yükseliş var galiba ytd
0BeğenmedimŞikayet
kayraalpist ()eline sağlık @nokta kardeş, yakın zamanda seninle birlikte dolar al sat yaptım hep kar ettim. gümüşte de tersi olacağını düşünmüyorum