Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
7BeğenmedimŞikayet
v_for_vendetta ()Merhaba arkadaşlar fed öncesi yapmış olduğum ons yorumu ektedir. Yorumda belirtilen 1115 usd ye kadar satış bence son test edilen 1124 usd ile test edildi. Ben dxy de 98- 98, 5 seviyesine geri çekilme ve bunun sonucunda da metallerde tepki alımı bekliyorum. Sadece fikir amaçlıdır asla yatırım tavsiyesi olamaz.
Yorumda belirttiğim haftalık harekette RSİ 30. 000 seviyesine geldi.
Haftalık grafiklerde ons 550 usd seviyesinden gelen ana destek hattı 689 usd ve son olarak 1046 usd de kesiştikten sonra şu anda yaklaşık olarak geçtiği nokta test edildi.
Ben ons 1350 usd üzerinde iken düşüşü en çok savunanlardandım. Ben den bu kadar . Ben artık metalde belli bir süre boğa tarafına geçiyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
v_for_vendetta ()Arkadaşlar fed sonrası onsun 1115 usd test edebilir şeklindeki beklentimiz ektedir. 1124 usd test edildi. Bence tepki alımı gelmek üzere . Beklentim aşağıdaki yorumdadır.
@SENE1955 ilk alıma göre oluşan yönü takip ediyorum anlık olarak alıma karar veriyorum. Gerekirse çıkışta kademe yapıyorum. Birebir yakalamak imkansız.
0BeğenmedimŞikayet
AZRAP ()üstad ons düşüş trendinde 127. 5 e gider gram 4- 5 haftaya ons yükselir dolar düşer demiştiniz. yükselen trende girince ons için haber veririm demiştiniz. önce tebrik ediyorum sonra takibe devam ediyorum sizi
1BeğenmedimŞikayet
v_for_vendetta ()Haftalık grafiklerde RSİ 31200 seviyesinde. Kara görünmek üzere.
0BeğenmedimŞikayet
v_for_vendetta ()Ekli yorumumuz bu sürece ilişkindir. Belki faydası olur.
0BeğenmedimŞikayet
35izmir35 ()Fed e kadar gr/TL en fazla kaç görebilir
2BeğenmedimŞikayet
DİKKAT ()Bu grafiğinizi gördüm de girdim siteye
Hem fikir olmamiz bu konuda sevindirdi
0Gram Altın için DİKKAT yorumu (1 hafta önce)
yok yunus yok
haftalık yada aylıktan
20/10/2008 682, 41
30/11/2015 1046, 23 den destek çizsene
birde sen bak istersen .. ?
https://profil. altin. in/uye/26051/4<b r />
1097/98 altı beklemiyorum o yüzden
1BeğenmedimŞikayet
Mrt_hll_ ()Dostum bilgiler için teşekkürler ellerine kollarına sağlık yakın takipte olacağım..