Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (4)
0BeğenmedimŞikayet
v_for_vendetta ()Merhaba arkadaşlar, ben şahsen dxy de çekilmenin devam etmesini ve bununda metallerde tepki alımını devam ettireceğini düşünüyorum. Dünden bu yan dxy de yaşanan küçük çaplı geri çekilme etkisini yavaş yavaş hissetirmeye bence başladı. Ama bence dxy de kar realizasyonu bununla sınırlı değildir. Sadece kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi olamaz.
0BeğenmedimŞikayet
v_for_vendetta ()Benim dxy de kar realizasyonu yaşanacağı ve bununda metallere tepki alımına neden olacağına dair beklentim devam etmektedir. İşin teknik kısmı ektedir. Ama fed öncesi bunu ne sağlayabilir diye soracak olursanız, kim bilir birileri kuklasını tekrar çıkartıp bir iki demeç verdirir.
1BeğenmedimŞikayet
Mrt_hll_ ()Sorduğum sorunun cvabını grafiklerde aldım şimdi teşekkür ederim dostum sen arada grafik at iyi oluyor böyle.. :)
0BeğenmedimŞikayet
v_for_vendetta ()Tabi sadece kişisel görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir. Şimdi kimse yanlış anlamasın 1305 usd ve 18, 5 usd seviyesinde uyardık , şimdi ben alım yapacağım seviyeyi daha o zaman belirtmiştim fiyatlama daha proje aşamasında iken. Şimdi size aynı soruyu soruyorum ons 1305 usd üzerinde iken ve gümüş 18, 5 usd üzerinde iken size deslerki onsu 1190 usd ve gümüşü 16, 5 usd seviyesinde alır mısınız ? % 90 alırım derdi. Şu anki psikolojide belki % 30 . Yanılırız ayrı konu ama 50 ayrı hedef verip her kademede destek yazmamaya çalışıyorum. Yanıldıysam kendime zarar.