Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0480 07:56:56
EUR 36.2165 07:56:56
USD 34.5335 07:56:56
ALTIN ONS $2672.4050 07:56:56

Grafiği gönderen: Umtce

@temel_teknik Merhabalar TEmel abi :)
Bir elliot çalşışması yaptım uzun vadeli sizin tahminizi takip ettigim için sizinlede paylaşmak istedim.Egerki Fibo ya göre 0.50 düzeltirse sizinde tahmininize yakın sonuçlar doguyor.
Elliot ile ilgili düşüncelerinizi bilsemde ben yinede sizi etiketlemek istedim.
İyi Tatiller

Yorumlar (1)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

17BeğenmedimŞikayet

temel_teknik ()

@Umtce ve site arkadaşlarım, selamlar :)

Umtce , size hitaben yazmış olsam da yazım siteye dir.

DOLAR ile ilgili tahmin ve beklentimin birkaç nedeni vardı;

1- ) DOLAR 2014 mayıs ayındaki 2. 06171 dip seviyesinden sonra başlayan yükselişi,
2015 eylül ayında en yüksek 3. 07444 görülmesi ile sona ermişti.
2. 06171 - 3. 07444 yükselişinin,
Fibonacci ;
%50 geri alma değeri 2. 56808 ve
%61. 8 geri alma değeri 2. 44857 idi.

2- ) 20. 02. 2015 günlük ve haftalık kapanış değeri 2. 43206 idi.
23. 02. 2015 günlük en düşük değeri 2. 44967 idi.
2. 43206 ile 2. 44967 arasında izlediğim grafik platformuna göre GAP (boşluk) vardı.

3- ) ELLİOT Dalga sayımı teorisine göre; sizin grafiğinizde de belirttiğiniz gibi 3. yükseliş dalgasından sonra 4. düşüş dalgasının Fibonacci geri alma hedefi olan 2. 44857 ye kadar düşüş olma olasığıydı. ONS un 1920 den 1046 ya olan düşüşü bu anlattığım duruma uygun olarak gerçekleşmiştir. DOLAR da bu senaryo tutmadı :(

Ben DOLAR 2. 50 ye düşebilir yorumumu yukarıda saydığım kriterleri değerlendirerek yapmıştım.
3. 0744 ün geçilmesi ile birlikte, benim Tahminim zaten geçersiz olmuştu.
Evet ben yanılmış oldum ve 2. 50 Tahminim tutmadı. Bu nedenle kimseden özür dilemem.
Zaten kısa vadeli alım satım yapılabileceğini belirterek, 1 yıl vadeli 2. 50 Tahminimi yazmıştım. Bu Tahminimin tutmaması nedeniyle eteğindeki taşları bana atan ve atacak olanlara da cevabım hazırdır. Tamam benim Tahminim nedeniyle DOLAR almadınız ve kar edemediniz, kabul.
Aynı dönemde GRAM altın 96. 56 kadar düşmüştü ve ben sürekli olarak uzun vadeli olarak alınabileceğini yazmıştım.
Peki Benim yorumumla hareket ediyorsanız, Neden GRAM Altın almadınız ?

HESAP YAPALIM;
GRAM Altın; 96. 56 dan 141. 88 kadar yükseldi,
141. 88 - 96. 56 = 45. 32 olup, oran ve kar marjı %46. 93 dür.

DOLAR 2. 78916 dan 3. 40833 kadar yükseldi,
3. 40833 - 2. 78916 = 0. 61917 olup, oran ve kar marjı %22. 20 dir.

Tahminimin tutmamasının TEMEL Analizi;
15 Temmuz olayı ve sonrasında büyük patrona sırt çevirme sonucunda, beyzbol sopası gösterilmesidir.

Umtce arkadaşım, bu açıklamayı yapmama vesile olduğunuz için teşekkür ederim.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum