Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
0BeğenmedimŞikayet
v_for_vendetta ()Daha önce Ons 1305 usd seviyesinde ve dxy 97 seviyesinde iken 96 dxy ye gevşeme ve sonrasında 102 dxy çıkışının ons üzerinde 1190 usd olabileceğini belirtmiştik. 1170 usd test edildi. En azından 115 usd lik zarardan kaçmışız. Bunlar sadece basit düşünceler olup asla yatırım tavsiyesi olmaz.
0BeğenmedimŞikayet
v_for_vendetta ()Bakın ons 1305 usd iken 119 usd hedefi ve 102 dxy hedefi vermiştik. Artık bu dxy de düzeltme bence şart oldu.
Yanıldığım konu gümüş ons , 16, 45 usd üzerinde tutunması idi. Tepki geleceğini bekliyordum 1/3 gümüşteyim.
0BeğenmedimŞikayet
v_for_vendetta ()@dolaralırım ,
Ekli grafikte yazılanlar demek olabilir.
1BeğenmedimŞikayet
v_for_vendetta ()Seçimi demokratlar kaybetti, Ancak dxy 96- 96, 5 desteğinin alt sınırından tekrar sıçrama yaptı . Fedin beyanatları , Trump'a rağmen faiz artırım beklentisi oluşturmaya devam ederse dxy yıl sonuna kadar 101- 102 bandına hala çıkabilir.
0BeğenmedimŞikayet
hepyerhepbakar ()ons 1250'nin altına düşmez çok beklersiniz.
1BeğenmedimŞikayet
Permanganat ()Ben de böyle düşünüyorum...
0BeğenmedimŞikayet
v_for_vendetta ()Merhaba arkadaşlar,
Seçim sonuçlarını şayet demokratlar kazanırsa YIL SONUNA KADAR bunun dxy , ve metaller üzerindeki etkisini bana göre açıklamaya çalışmıştım. Ekli yorumu 3 gün önce paylaşmıştım , bakalım fiyatlama ne yönde oluşacak. Tabi seçimi cumhuriyetçiler kazanırsa beklentilerimiz çöpe gider. Asya yatırım tavsiyesi değildir sadece kişisel görüşlerimdir.
96- 96, 5 seviyesinden beklediğimiz dxy çıkışı 96, 94 seviyesinden başlamış gibi duruyor.