Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (1)
1BeğenmedimŞikayet
mrhkartal ()1 hafta önce 1. 75 ort lı gümüşümü 74 den zararkes yaptım alttan alayım diye 1 hafta sonra 88 de buldum 2 3 krş alttan alayım diye 10 krş kardan oldum ne gerek vardı diyebilirler ama bu lanet gümüşe 3 hafta sabrettim 3 kere 77 den 71 72 lere düşüp birkere alsat yapmadan sabrettim ama 3 ündede 71 lere gevşedi birkerede ben alıp satayım dedim durum bu zaten 4 hafta sonra buralara yükseldi ama oda şu iki günde oldu dün 78 iken bugun 88 dedi bu mu yani bu lanet gümüş iniş çıkışlarını 1 2 güne sığdırmak zorunda mı demek ki buda bize tecrübe oldu gümüş aldıysan alıp satmak la uğraşma yum gözünü unut birisi altın yükselmiş dediyse ogün gümüşü boz gitsin neyse fırsatlar bitmez ama 3 hafta beklediğim gümüşün 3 kere 77 den döndükten sonra 2 günde 88 demesi insana koyuyo gerçekten çoğgu kişi 81 den bozdun düşer diye 82 ye gitti 82 den bozdu 83 e gitti 83 den bozdu 84 e gitti böyle böyle 88 e kadar gitti bu lanet gümüş ün mantığı falan yok adamı 1 günde batırırda zenginde eder 1 ay önce 80 den alan belki döner diye 83 den sattı dün de 80 den ilk defa alış yapan kişide bugun hemen alır almaz kara geçtiği için 87 lere kadar bekledi parayı kırdı demek istediğim gümüş hiç adaletli davranmıyor gümüş ons da resmen kumar oynuyorlar buy ve selci leri batırma kumarı bu hareketlerin başka açıklaması yok beni bayağı doldurmuş bu lanet gümüş 2 gündür çıldırttı beni resmen 78 den 88 e kadar gidişini dk dk izlememe rağmen birkere olsun almaya cesaret edemedim çünkü lanet olasıca çakıldımı haftalarca bekletiyor neyse fazla uzattık :))