Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0504 18:21:12
EUR 36.3820 18:21:12
USD 34.6111 18:21:12
ALTIN ONS $2630.8250 18:21:12

Grafiği gönderen: gnlde

@Abcde

Sorunun cevabı Grafikte.

Bir değil 3 üçgen var.En tehlikeli kanal 2 nolu kanal. Ne öldürür ne güldürür süründürür cinsten.

Çıkış için Önce A direncikırılmalı sonra B direnci ile geri yapacaktır. Sonra B direnci kırılmalı.

Kötü senaryoda ise eğer aşağı doğru tekrar 3, 27xx ler kırılırsa 2 nolu kanal lacivert desteğine çarpıp aynı gün içerisinde 3, 72xx üzerine atmak isteyecektir. Burada kırmak için başlayan iniş hareketinin hacmi önemlidir. Denerse o zaman yorumlarız. Tekrar ayı tuzağı mı değil mi söyleriz.)

Bu sebeple 4 - 5 ve 6 nolu olasılıklar gündem dışı. Çünkü euro nun Altın a inmek demektir. Gerçekleşmez.

Bu sebeple ben gbp de kalıcı 3, 72xx altı beklemiyorum. Kendi fikrimdir. Tekrar söyleyeceğim. 3, 72xx altında günlük kapanış demek yatay trendin kırılma riski demektir. Kırmak için başlayan iniş hareketinin hacmi önemlidir. Denerse o zaman yorumlarız.

Geçende yaptıkları gibi ani aşağı vurup hesap patlatma ve sonrasında panik satışları yaptırarak toplama olabilir tuzağa düşmemek lazım. Bu tarz tuzaklara ( grafikte A nın alt çaprazında işaretledim) Ayı tuzağı deniyor.

Mesela o hareket devam edip grafikteki 3, 55xx i kırsaydı yatay trend kırılmış ve üstteki 3, 72xx Çok kuvvetli bir dirence dönüşmüş olacaktı.

Soruların olursa cevaplarım.

Grafik günlüktür

Beğenilerinize sunulur.

YTD.

Yorumlar (3)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

modernist81 ()

@gnlde hocam döktürmüşsün. Yazdıklarına katılmamak elde değil. Çok beğendim bu mesajını, 3 beğeni vermek için aşağıya doğru 3 mesajını beğendim :). Aşağıdaki 2 beğenide aslında bu mesaja verildi.

0BeğenmedimŞikayet

Abcde ()

ustad ellerine sağlık süper olmuş 80 - 84 arası son bir çıkış şansımız olabilir :)

0BeğenmedimŞikayet

gnlde ()

Kötü senaryo diye başlayan paragrafta 3, 27 yazmışım düzeltme 3, 72xx olacak.

YTD.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum