Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (4)
1BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Gümüşte; dünki ; Benim Hala Umudum Var ! Gönül Çelen Nedir? yorumunu ve alt yorumu hatırlayalım ;
tarbaz5101 yorumu (17 saat önce) Cevap yaz
@dolaralırım, @sinsi16 alt Gümüş grafğinde 3 senaryo var benim ilk tahminim yeşil yukarı 1, 84 gibi dönüş ve 1, 58 leri test edip yükselmesi , 2. Tahmin 1, 84 lerden yukarı devam edip 2, 11 leri görmesi.
tarbaz5101 için cevaplandı (yorumu göster)
https://profil. altin. in/uye/21831
Gümüş'te ; Aylık direnç 1, 8370 Aylık Destek ; 1, 7270
Haftalık Direnç ; 1, 7680 Destek ; 1, 7150 - 1, 6660
Günlük direnç ; 1, 7450 Destek ; 1, 74 dür.
Ayrıca Gümüş Haftalık kapanışı en az 1, 8750 üstünde yapamazsa 1, 6330 sevyesine kadar sarkabilir , 2 sevyelerinin yeniden görülmesi için haftalık kapanışın en az 1, 8750 üstünde olması gerekir 1, 8940 üstünde haftalık kapanış yapması daha güzel olur.
1, 7150 üstündeki haftalık kapanış Gümüş'te haftalık bzda pozitifliğin devamını sağlar, aylık bazda negatiflik devam eder.
1BeğenmedimŞikayet
spartacus34 ()4. de benden olsun. Fede kadar 1, 65 civarı. fedden birkaç hafta sonra ise artık yukarı. :)
1BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()@dolaralırım, @sinsi16 alt Gümüş grafğinde 3 senaryo var benim ilk tahminim yeşil yukarı 1, 84 gibi dönüş ve 1, 58 leri test edip yükselmesi , 2. Tahmin 1, 84 lerden yukarı devam edip 2, 11 leri görmesi.
1BeğenmedimŞikayet
DİKKAT ()tuncer yeni gördüm bende grafiğini
yeni attım şimdi bende gümüş ons
bir baksana ... ?
fikrini almak istiyorum