Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3)
0BeğenmedimŞikayet
v_for_vendetta ()@Student ,
Dostum alım ve satıma asla müdahale edemeyiz. Sadece kişisel görüşlerimizi paylaşıyoruz burada , ama alım sinyalinin nerede geldiğini daha önce paylaşmaya çalışmıştım.
1BeğenmedimŞikayet
Gıt_gıtçı ()dostum guzel grafık paylasıyorsun yorumlarınıda takıp edıyorum en son faız artırımından once dxy 102 ler ı gececk ons bıttı dıye yorum yapıyordun ve ısrar ettın yorumlarına gore hareket ettım fakat yorumlarında yanıldın ons 1100 lerden 1300 lere cıktı şimdi dxy dusecek ons yukselecek diyorsun yanııyormuyum ? 1260 ı gececk olan ons kacı gorur sence ? ona gore tersını yapacagım bazılarını takıp edıp dedıklerının tersını yapmaya karar verdımde :))) bıde cok yazıyorsun bır ınsanın ya işi gucu yoksa cok yazar yada sadece işi oysa sen hagisisin?
1BeğenmedimŞikayet
v_for_vendetta ()Dxy - Gümüş ons ilişkisinde son yorumumda belirttiğim noktadan dxy 97, 85 , onsS 17, 60 usd
Ekli grafiği inceleyip son noktaya dikkat edin . 97, 70 dxy de ons 17, 49 usd idi. Dxy artmasına rağmen ons üzerinde baskı azalıyor. Güzel işaretler bunlar. Bu ayrışma ekli yorumumda belirttiğim gümüş ons 17, 1 usd den itibaren devam ediyor.