Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0480 04:41:04
EUR 36.3403 04:41:04
USD 34.6522 04:41:04
ALTIN ONS $2632.5700 04:41:04

Grafiği gönderen: v_for_vendetta

Alttaki grafikte çok büyük resimde DXY hareketidir. Şu anda Çıkış aşamasında olan DXY fİB 0, 382 seviyesi olan 92 usd lerden destek almıştır. Ve Fib 0, 5 seviyesi 96, 87 sınırına dayanmıştır. Bu seviyenin kırılması uzun vadede FİB 0, 618 seviyesi olan 102 dxy veya FİB 0, 786 seviyesi 110 endeks seviyesine kadar artışı devam ettirebilir. Sadece kişisel görüşlerimdir. Asla yatırım tavsiyesi olmaz.

Yorumlar (4)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

2BeğenmedimŞikayet

v_for_vendetta ()

Bu da 3 ay öncesi DXY çalışmamızdır. O tarihte 96, 5 DXY idi. İlk hedef 102 dxy üzeri gerçekleşti. Düzeltmesi 98, 5 dxy olur diye yorumlamıştım. 99, 5 DXY test edildi. 98, 5 dxy bence hala masada. Ama sonrasında düşüncem değişmedi.

2BeğenmedimŞikayet

v_for_vendetta ()

O dxy yi 96 seviyesinden 102 seviyesine gelişini yorumladığımız gibi , 102, x lerden 98 - 98, 5 dxy lere gelişini de yorumlayacağız inşallah. Fed fiyatlaması sonrası geçici süreliğine metal boğa tarafına geçiyorum. Alım yapacağım seviyeyi yazacağım 98- 98, 5 DXY ye geldiğimizde dolarda kalacak olan arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum.

Dolar TL de şu anda 3, 59 TL nin kademesi yapılıyor. Bu seviye düzelterek çıkışın devamı değilde belirli bir süre kademeli düşünün ikinci zirvesi olabilir.

2017 yılı ilk iki ayı içinde 3, 20 TL beklentim hala geçerlidir.

Fazla gaza gelmeyin derim. 1370 usd de gaza gelenlerin başına nelerin geldiğini hatırlayın.

1BeğenmedimŞikayet

v_for_vendetta ()

Arkadaşlar, aylık grafiklerde 102 dxy bence test edilebilir. Ama sonrasında 97- 98 dxy ye çekilme yaşanıp ardından zirve çıkışı başlayacaktır. Asıl hedef 108 dxy. Benim aklımdan tam olarak geçen 102 dxy nin baskısı geçtikten sonra metal alımı yapıp 97- 98 dxy seviyesine kadar gevşemesi sürecinde metallerdeki tepki alımından faydalanmaktır. Ayrıntılı fib seviyeleri aşağıdaki grafiktedir. Benim anlamadığım 79 dan 101 dxy seviyesine gelen ve 92 gevşeyip tekrar 100 sınırına dayanan dxy nin neden daha da artabileceğinin kabullenmek istenilmemesidir. Faiz artırımı daha fiyatlanmadı ilk hedef 102 dxy olabilir.

0BeğenmedimŞikayet

Gıt_gıtçı ()

bu grafiğindeki yorumunla yukardaki yorumun neden uyumsuz ? 4 gecede ne degişti sence?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum