Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (2)
0BeğenmedimŞikayet
Duse ()Temel abi merhaba. Öncelikle seni severek takip ettiğimi belirtmek isterim. Her ne kadar seninle gram alım satım tarzlarımız uymasa da bizlere tercihler konusunda grafiklerin ve yorumlarınla bir opsiyon sunuyorsun. O yüzden sana teşekkür ederim.
Ancak bu son yorumunda genel bakış açının değiştiğini gördüm. Artık gramın alçalan trend içinde yükselen trend de olduğunu yazmışsın. Gramın aylık 89 EMA 1215 altına düşmesi günlük bazda onsun kaça kadar düşmesi anlamına gelir cevaplarsan sevinirim.
Bu arada yön konusunda daha önce bir arkadaşa uyarıda bulunmuştum. Seninle aynı düşüncelerde olmadığımı belirtmiştim. Farklı bakış açılarının olması her zaman iyidir öyle değilmi.
Gram Altın için Duse yorumu (2 ay önce) Cevap yaz
Yön konusunda acele karar verme bence. Benim kendimce çalışmam var fakat sanırım yıldızım olmadığından grafik yükleyemiyorum. Ons için Tam olarak yükselen yada alçalan trendde diyebilmemiz için 2017 Şubat Mart aylarını beklememiz gerekiyor. Onsun izlediği 3 tane kanal var. Hangisini izlediği o zaman belli olur. Şuan 2 sinde kanalların sınırlarında geziyor. Kanal sayısı Aralıkta 2 ye düşer. Muhtemelen Marttada kesinleşir.
goldman66 için cevaplandı (yorumu göster)
https://profil. altin. in/uye/50441
0BeğenmedimŞikayet
SENE1955 ()@temel_teknik abi selamlar
Her ne kadar kullandığınız sitede 1. 6640 TL dip gözüküyorsa da TFX de 1. 6709 TL ile 10k gümüş emrim geçen hafta içinde ısrarla gerçekleşmedi.
Neden grafik sitesi dibi neredeyse 1 kr. daha aşağıdan gösteriyor, panik havası oluşsun diye mi?
Saygılar