Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0474 05:23:27
EUR 36.3223 05:23:27
USD 34.6557 05:23:27
ALTIN ONS $2635.6150 05:23:27

Grafiği gönderen: v_for_vendetta

Dxy yükselen kanalda ve an destek hattı aşağı kırılmadı, ancak grafikte belirttiğim boyutta kar realizasyonu gelebilir. An destekten tekrr güç lıp çıkışa devam edebilir. Çok ciddi bir çıkış için an destek hattının kırılması gerekir. . Önce an destek hattına kadar kar realizasyonunu tamamlasın o seviyede konuşuruz.

Gümüş ons 4h grafiklerde mum barlar yukarı çekme olacak şekilde kapanıyor. 1 adet daha 4h mum yeşil gelirse tepki alımının devamı ihtimali oldukça kuvvetlenebilir.

Şayet yukrıda belirttiğim dxy kar realizasyonu oluşur ve ikinci grafikteki 4 h mum bar oluşumu sağlanırsa tepkinin boyutunun aşağıda belirttiğim seviyeye kadar olmasını bekliyorum.

Ons 21 usd üzerinde iken çok defa uyarmıştık , ama dinleyen pek olmadı sanırım. Özellikle dxy nin çıkış kanalında olduğunu ana destek hattının kırlmadığı dürece kademeli olark 98- 98, 5 üzeine çıkabileceğini çok defa paylaşmaya çalıŞtım. Aslında ilerleyen yıllar için dxy hedefimiz de var.

Şimdi , 20 usd ile 21 usd üzerinde cesaret edip alım yapan arkadaşlarım % 19 düzeltme gördü. Bir yatırımcı önüne ne konulursa onu görmek zorunda değildir. Ben tepki alımı gelmesini bekliyorum bu yüzden alım yaptım. Kimseye al veya sat önermeyede niyetim yoktur. Düşüş beklediğimizde paylaştığımız gibi çıkış beklediğimizde de paylaşıyoruz olay sadece bundan ibarettir.

Yorumlar (3)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

v_for_vendetta ()

Gümüş ons için benim düşüncem tepki alımının 18, 50 usd üzerine maksimum 18, 85 usd kadar olacağıdır. Şu anki yaşanan dalgalanma sıçrama öncesi destek oluşturma olduğunu düşünüyorum Ekli yorumda en alt grafikte belirttiğimiz seviye eğer görülürse ben satacağım.

Bu benim şahsi düşüncemdir, kimseye yatırım tavsiyesi olamaz.

0BeğenmedimŞikayet

v_for_vendetta ()

@Student

Merhaba dostum gümüş ons konusunda aşağıda belirttiğim gerekçelerle bence tepki alımı devam edecek. Ancak bu doğrudan olmayıp küçük kademler yaparak olabilir.

Ekli yorumda sadece gümüş ons konusunda yorum yapmıştım. Beklentim hala geçerlidir. Bence tepki alımı 18, 85 usd lere kadar devam edecek.

Altın ons bazında ise tepki alımının 1290 usd civarına kadar devamını bekliyorum.

Tabi ben tepki alımının gelebileceğini ön görerek alım yaptım. Belki de yanılıyoruz. Bu yüzden asla yatırım tavsiyesi olamaz. Sadece kendi alım satım beklentimdir.

Eğer bir tepki alımı gelecekse çarşamba günkü tutanaklar etkili olabilir.

1BeğenmedimŞikayet

Student ()

hocam çok güzel uzun uzun olmuş ellerine sağlık
ben bu dxy ve ons ilişkisi bir türlü tutturamadım.
dxy aşağı saldığında ons rahatlıyor mu ? biri aşağı salınca diğeri yukarı yönlü ?
kısacık bir yüzeyler anlatım yaparsanız sevinirim.
teçekkürler

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum