Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (1)
1BeğenmedimŞikayet
BuLGaRiA ()Alttaki yorumda güncel ons grafiği bulunmakta genel itibarı ile 1305 ila 1360 arasunda gidip gelen bir ons izliyorz aradaki önemli noktaları grafikte belirttim özellikle orta vadeciler içindir bu grafik ve analiz orta vade yatırımcısı iseniz 1305 altını stop loss noktası olarak baz alabilirsiniz ( stop loss tam desteğin üzerine konmaz biraz altına konur bilmeyenlere hatırlatılır ) parçalı alım candır diyoruz onun içindirki alımlarımızı buna göre ve marjinimizide buna göre ayarlıyoruz yani lafın kısası 1300 stop loss olmak şartıyla 1335 buy 1315 buy 1305 buy yapıp 1315 ve 1305 lerden alırsak şayet bunların kâr allarını 1335 yapıyoruz 1335 ve 1346 ( 1346 dan alım yapmak cesaret ister ) 1360 yapıyoruz ve arkamıza yaslanıyoruz yanlız bir kulağımız önemli abd verilerinde ve spekülatif olmayan faiz söylemlerinde oluyor iyi gelen veriler ve faiz söylemleri ons u aşağı tersi durumdada yukarı iter unutmayın ben şahsen alış yaparken şöyle bir strateji izliyorum misal atıyorum 1346 dan 0. 50 lot aldıysam 1335 ten bir 0. 50 lot daha alıyorum sonra 1315 ten 1 lot alıyorum dahadamı aşağıya düştü 1305 tende toplam açıktaki lotlar kadar yani 2 lot alıyorum ve tabiki gidişata göre tp veya sl noktalarını bekliyorum yanlız unutulmamalıdırki alacağınız bu lotlar stop loss noktanızın en az 20 30 lot daha aşağısına kadar dayanabilmesi şartı ile saygılar