Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3)
0BeğenmedimŞikayet
beyaz ()Hocam bu grafik gümüşün yükselme şansı daha kuvvetlimi diyor
0BeğenmedimŞikayet
SENE1955 ()SELAMLAR @temel_teknik
ONS haftalık grafiğinde dikkatimi çeken 27/02/2012 tarihinde ons 1790 $, 01/10/2012 tarihinde ise 1796 $ olmuş, yani yeni en yüksek yapmış. Aradaki mumlarda yeni en düşük de yapmamış.
Sorum şu 1- neden ons 01/10/2012 den sonra yeni bir yükselen trende girmemiş de 1046 $ a kadar düşmüş, 2- önümüzdeki günlerde yeni bir düşüş trendine girmeyeceğimizden onsun 835 $ ları görmesinden niçin korkmayalım? (gerçi gr fiyatı çok da etkilenmez bundan ama).
Bu konudaki temel ve teknik verileri özetleyebilir misiniz (uzun da olsa ben okurum)
SAYGILAR
2BeğenmedimŞikayet
Muharremg1975 ()@temel_teknik abi grafik için çok teşekkürler.
Ben bugün için 1294- 1301 arası kapatacağını düşünüyordum, o bölgede kapatsaydı benim dahaönce paylaştığım grafikteki 200EMA 1264 seviyesinin test edileceğine neredeyse emin olacaktım ancak onsun bugünkü güçlü duruşu bu beklentimden vazgeçirdi ve 1308 den alım yaptım. Aşağıya indikçe parça parça almaya devam edecem. 144EMA 1283 son emirlerimi girdim o seviyefe %50 Onsda olacam. Daha aşağı giderse dayanacak gücümüz var sabrederiz.
1040- 1100 arasındaki inadımı burada sergilemeyecem orada 1040 tekrar ineceği konusunda ısrar etmiş ve fırsatı kaçırmıştım.
Saygılarımı sunuyorum.