Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (2)
0BeğenmedimŞikayet
BuLGaRiA ()@teknik_06 ustam grafikler pozitif bana göre temelde pozitif ne zaman yellen ve havarileri spekülatif açıklamalara son verirler çıkışlar hız kazanır forextekiler marjinini 1280 ve az altına dayanacak şekilde ayarlarsalar bankadakilerde çok fazla olmasada buralardan alınacak ons ons başına en az 30 usd kar bırakır düşüncesindeyim
0BeğenmedimŞikayet
Pariteler_Savaşı_ ()Hocam sanırım bu grafik banaydi:- ))
Yükseliş trendinde olduğunu ve orta uzun vadede yükselişi ben de bekliyorum sabırlı yatırımcılar bu seviyelerde gönül rahatlığı ile girip yastık altı misali bekleyeceklerse kar edecekleri nerdeyse kesin değerlere yakın ancak bu hafta için olasılıkları düşünmek gerekirse bir dip denemesi daha yaptirilabilir veya buradan yükselişe devam edebilir ben ikinci yüzde 50 lilik dilimden bahsediyorum dip denemesi ya da biraz uzun olacak ama farklı bir örnekle açıklayayım amacım tartışma değil yanlış anlaşılmasın lütfen cuma verilerinin kötü geleceğini sağır sultan bile duymuştu herkes zaten buna göre gardını aldı ben de dahil birçok kişi altının yukselip doların düşeceğini bilerek buna göre poz açtık ama veriler kötü gelince nasıl olsa yükselecek diyerek 1325 üzeri alan herkes şu an terste bu birinci ters köşe bir de dolar cephesi var daha düşer diyerek 2. 95 altında bir yerde sell verenler şu an terste ikinci ters köşe bu birinci grup sonra dolar tekrar yükseliyor altın düşüyor 1316 ya kadar geriyelen altında düşecek korkusu oluştu ve süren an 1325 altı sell verenler terste dolarda da ha keza 2. 96 lara yükseliş oldu 2. 9520 üzeri buy verenler terste bu da ikinci grup ve şu anki seviyesini kapanmadan önce yaklaşık 3- 4 saat korudu yani artık altının tekrar yükseliş doların tekrar düşüş algisi oluştu şu an bu düşünce hakim ve birçok kişi bu algiyla poz açtı pazar gecesi 12 itibariyle rakam vermek istemiyorum ama net olması için veriyorum onsu 1300 doları ise 2. 96 seviyesinde bulursak çok şaşırmış olmam piyasanın yarısından fazlası onsta buy dolarda sell de kapattı haftayı iki grup ters köşe oldu zaten üçüncü olursa da şaşırmam uzun oldu ama okursan belki neden tereddüt ettiğimi anlarsınız hocam