Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (4)
3BeğenmedimŞikayet
v_for_vendetta ()@Mrt_hll_ dostum yorum ekli grafiktedir. Özet kısmını da buraya ekledim.
Son iki ons zirvesi 1375 ve 1364 usd seviyelerinde oluşan endeks seviyeleri 96, 49 ve 94, 90 iken bugünkü fiyatlamada 94, 42 seviyesinde olmasına rağmen ons daha düşük bir seviyededir. 1342 usd. Kısacası son dönemde dolar endeksi güç kaybetmiş olmasına rağmen ons artmamakta hatta geri çekilmektedir.
Ben bu tip aykırılıkları genellikle trend dönüşlerinde görmekteyim.
https://profil. altin. in/uye/38591/41
0BeğenmedimŞikayet
v_for_vendetta ()Ekli yorumun sonuç kısmına bir bakın isterseniz. Dxy deki geri cekilmeye rağmen ons artıyor hatta satış görüyorsa . Destekten güç alarak çıkma potansiyeli olan dxy onu baskilayabilir demişim. Gerekçe isteyen arkadaslara destekli gerekçe.
0BeğenmedimŞikayet
SENE1955 ()@temel_teknik abi selamlar
@v_for_vendetta arkadaşımız alt yorumda iyi bir gözlem ve emekle bir şeyler anlatmaya çalışmış. Kendisiyle aynı fikirde değilim bana göre ABD dolarının kaçacak yeri kalmadı fakat sizin gibi DAHA profesyonel birinden bu arkadaşımızın yorumunu değerlendirmesini rica edebilir miyim.
Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
v_for_vendetta ()Son olarak bir arkadaşım ekli yorumum için baygınlık yarattı yorumu yapmıştı, asıl baygınlığı o destekten güç alıp yükselişe geçecek olan dxy yaratacak . Daha düşük endeks fiyatlamarına rağmen ons artmaması genelde trend dönüşlerinde görülür, bu da son uyarımdı, artık hedef seviyeler ons 1275 usd , gümüş 17, 55 usd de görüşmek üzere . İyi geceler.