Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
dolaralırım ()sarıboğa teşekkürler emeğine kardeşimmm sagolasınnn
0BeğenmedimŞikayet
burki ()Teşekkürler hocam yine döktürmüşsün istatistikleri emeğine sağlık ...
0BeğenmedimŞikayet
bilojan ()Süpersin hocam. Ne emek ama. Allah razı olsun. Kazansak da kaybetsek de bizim icin emek veren hatta şahsen tanismadigimiz bir cok arkadaşımız bizim icin karşılıksız emek veriyor. Dua edelim onlara ve kıymet bilelim
0BeğenmedimŞikayet
XAGTRY ()Üstad emeğine sağlık güzel paylaşım 1 Nisan 2016 verileri sanki yarın ile aynı beklenti rakamları ile örtüşüyor gibi, 01 Nisanda 2 side yeşil gelmiş ama aşırı düşüş olmuş, 2 de yeşilde dipten alırım diye düşünüyorum ama sonrasında toparlanma olmamış gibi..
1BeğenmedimŞikayet
Grams ()osk mu tdi nin mi kötü gelmesi gümüşü arttırır hangisi daha etkili
1BeğenmedimŞikayet
hocamm ()Sinan hocam son 6 yılda ikisinin yeşil olduğu bir yıl var, gerisi hep iyi kötü yada hepten kötü :), bu umutlandırdı ins. 1. 98 den full gumusteyim fırsat vermedi çıkamadım böyle gircem snrm hayirlisi artik
1BeğenmedimŞikayet
nakkas328 ()Grafiklerden birşey anlamiyorumda yorumlarını çok beğeniyorum inşallah faydalı olur
1BeğenmedimŞikayet
Grams ()Alım emri alımı tdi verisi zamanımı yapalım demek istiyorsun
0BeğenmedimŞikayet
atlantıs95 ()Hocam gram altın için de bi güzel yorum yapsan bende bi güzel okusam sözünde vardı lütfen sinan hocam bekliyoruz gram tl ye
0BeğenmedimŞikayet
İstanbulOya ()Ne güzel çalışmalar yapıyorsun emeğine sağlık..)
0BeğenmedimŞikayet
Enes34 ()Süper yorum hocam gümüş için soluksuz okudum.
Bu gece çekilme olabilir mi 2 kuruş altına alım emri dediniz yani 1. 9550 ve altından mı alıma başlamak gerek.
TDİ'ye kadar öneriniz nedir emir girişleri nasıl olmalıdır yoksa TDİ beklemek mi mantıklıdır.
Teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
mst25 ()Hocam tl deyim tavsiyeniZ nedir
0BeğenmedimŞikayet
Gölgem ()toprak alt yorumundan bı parca aldım bu aprcaylamılgılı . modis not dusrmezsse dolar 2. 980 lere cekılebılır ... yanı dolara yaramaz ... ve metaldede dolara baglı gerı cekılme olur... ytd
c) Moody's Açıklaması; Notumuzu düşürmesi beklenmiyor ama azda olsa öyle bir olasılık? önce Dolar'a ve dolayısıyla metale yarar..
https://yorumlar. altin. in/tum/gram- al tin