Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
tarıkcansız ()mükemmel olmuş devamı bekleriz çok aydınlatıcı olmuş
2BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@Fx_trader arkadaşım, elinize emeğinize sağlık, teşekkürler
ONS ve GRAM Analiz videonuz ile her şeyi basit ve net olarak açıklamışsınız.
paylaşımlarınızdan ben de yararlanıyorum.
profilimi ziyaret eden arkadaşlarım;
soru yöneltmeden önce alt yorumdaki Analizi inceleyiniz.
ONS ve GRAM analizi için,
bknz @Fx_trader arkadaşımın Analizi alt yorumda dır.
2BeğenmedimŞikayet
Fx_trader ()Dün alt videoda ons ve gram altın konusunda fikirlerimizi belirtmiştik. Yanılmadık. Parçalı alım yerlerinden en az 5 parçaya bölüp alım yapılabilir.
Bol kazançlar hepinize...
0BeğenmedimŞikayet
Denizyıldızı ()Çok bilgilendirici bir video oldu benim için emeğinize sağlık kendi arasında sohbet edenlerden baymisti site nerdeyse çıkıyordum takipte olucam Teşekkürler suan zararsız çıkabiliyorum gram dan çıkıp tekrar alım yapmak konusunda kararsizim 125 ten girdiğim gramlari
1BeğenmedimŞikayet
ZARARIMSONBULSUN ()ellerine sağlik usta
1BeğenmedimŞikayet
Rad_26 ()teşekkürler elinize sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
suatsabri ()tesekkür ederim emegine saglik.
1BeğenmedimŞikayet
nrş ()Aydınlatıcı bir çalışma teşekkürler...
1BeğenmedimŞikayet
marken ()size katıldığımı belirtmek isterim. gram altın alımı için acele etmemek lazım
0BeğenmedimŞikayet
EsSssss ()Tesekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Emergency ()Sağolun hocam çok iyi olmuş grafikten anlayabildim sonunda:)
0BeğenmedimŞikayet
Murato ()Arkada çocuk ağlıyor ona bakarmısın:))) paylaşım için teşekkürler saygılar
0BeğenmedimŞikayet
v_for_vendetta ()Merhaba ,
Siz mi hazırladınız.