Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 02:39:47
EUR 35.9598 02:39:47
USD 34.5492 02:39:47
ALTIN ONS $2717.4500 02:39:47

Grafiği gönderen: karahilal

⭐⭐⭐karahilal ()
Gram Altın
HAREKETLİ ORTALAMALAR 1

HAREKETLİ ORTALAMALAR 2

Yorumlar (13)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

karahilal ()

hareketli ortalamalar (ema) çalışması altyorumda.

1BeğenmedimŞikayet

karahilal ()

@mehmetnagme EMA nedir? Sorunuza cevap olarak altyoruma bakabilirsiniz... selamlar.

1BeğenmedimŞikayet

spartacus34 ()

Hocam tekrar teşekkürler, çok yararlı çalışma.. Ema ları çözümlüyordum, not tutuyordumki , ama anlamsız bir muhabbete çekildim. Çalışmanızı farklı kaydet ile masaüstüne aldım. tşk.

1BeğenmedimŞikayet

karahilal ()

@spartacus34. Alt yorum sanırım bahsettiğiniz.

4BeğenmedimŞikayet

karahilal ()

@mehmetkaya27

Referandumdan olumlu sonuç çıksaydı ons 1250 seviyesinden devam edebilirdi ... Dolar da artmazdı, 2, 85 diyelim mi?

Gram 114. 5 gibi olurdu sanırım. Hesap öyle diyor.

10 gündür gram altın için yükseliş trendini izah etmeye çalışıyorum panik ile satış yapılmaması adına ve anahtar cümle düşerse bile yükseliş trendini bozmayacak yeni bir dip - ki grafiklerde 114, 7 gibi bir rakam verdim- olabilir demiştim. Okuyanlar, takip edenler için bu rakamlar tanıdık gelecektir.

Şu halde dediğiniz gibi 127 bugün gelmeyecekti... Ancak ben ürünlerin hiçbirinde zaman vermem, hatta zaman verenleri de sıklıkla eleştiririm. Ama bu 127'yi görmeyeceğimiz anlamına yine gelmezdi. Temel abi de biraz daha beklerdi.

Sonuçta bizlerin tahminlerinde temel alınan şey trenddir. Trend takibi kaybettirmez. Günlük al- sat yapanlar - siz de biraz kısa al- sat grubundasınız gördüğüm kadarıyla- trendi değil anlık verileri ve olayları takip ederler. Size alt yorumu bir incelemenizi öneriyorum. Özellikle ikinci tablodaki kutucukları bir okuyun. Biraz vakit alacaktır ama anlatmak istediğim şey net şekilde burada var... Selamlar, bol kazançlar dilerim.

0BeğenmedimŞikayet

zeheb61 ()

arkadaşım bi tanesin. teknik analiz çalışıyorum. yaptığınız slaytlar ilaç gibi geldi. anlamadığım bazı noktalara ışık tuttunuz . çok güzel anlaşılır özetler ve püf noktalarına değinmişsiniz. tekrar tekrar teşekkürler . iyiki varsınız. temel arkadaşımızın dediği gibi burası sizlerin sayesinde gerçekten bir okul. sağol varol hep bizimle ol . sağlıklı bol paralı huzurlu günlerin olsun

11BeğenmedimŞikayet

karahilal ()

Vakit buldukça birbirine ekli altyorumlar halinde yaptığım çalışmalardan bir diğeri

FIBONACCI RETRACEMENT

Not: Önceki çalışmalara alt yorumlara tıkladıkça sıralı diziler halinde ulaşabilirsiniz. Ayrıca her çalışma için ayrı bir parite değil hep aynı paritenin aynı zaman dilimli grafiğini kullanıyorum. Yani teknik analiz araçlarının çalıştığı görüntüleri bulup kullanarak reklamlarını yapmıyorum.=)

Herkese bol kazanç...

0BeğenmedimŞikayet

KÜAYBE ()

Hilal hanım, ne kadar güzel çalışma yapmışsınız. Emeğinize sağlık. Yeni öğrenenler için örnekli çok güzel çalışma. Tebrikler ...

1BeğenmedimŞikayet

burjuva ()

peki hareketli ortalamaları grafikte saatlik, günlük, 5 dk vs.. hangi ortalamayı hangi zaman diliminde kullanıyorsunuz

0BeğenmedimŞikayet

HarunElreşit ()

Müthiş çalışma olmuş. Ellerinize ve bilginize sağlık.

0BeğenmedimŞikayet

Ogun ()

Allah razı olsun

0BeğenmedimŞikayet

Mesut70 ()

Çok güzel bir açıklama. Emeğinize sağlık. Teşekkür ederim.

0BeğenmedimŞikayet

Fx_trader ()

Eline saglik arkadasim.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum