Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (6)
0BeğenmedimŞikayet
İstanbul61 ()muharrem son paragrafı okumadım )) işime gelmedi)) ellerine sağlık inş. birinci praf olur..
0BeğenmedimŞikayet
Muharremg1975 ()@pusula hocam bence dolar haziran sonunu beklemez. ineceksede çıkacaksada haftaya kararını verir diye düşünüyorum. Dün 2, 87922 ile dip yaptı bugün o dibi kıramadı yarın birdaha dener kıramazsa yukarı gider.
Dün attığım alt yorumdaki grafiğe bakar eleştiri ve önerinizi yazarsanız sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
mehmetkaya27 ()Eline saglik
0BeğenmedimŞikayet
Muharremg1975 ()@mehmetkaya27 abi dun atmistim grafigi alt yorumumda
1BeğenmedimŞikayet
Muharremg1975 ()@60_YORGUN_05 , @mehmetkaya27 , @İstanb ul61 , @cosmo , @guliz , @35zirve35 , @S an007 ve diğer abi ve ablalar
USDTR ile ilgili beklentimi grafik üzerine yazdım gönlüm yükselişten yana. Ancak yinede çok dikkatli olun,
Kurlar savaşında kirli oyunlar dönmeye başladığını hissediyorum.
Haziranda FED faiz artışına gitmeyip Temmuzda açıklanacak verileri yüksek tutacaklarını ve Eylülde faiz artışı yapacaklarını düşünüyorum.
https://profil. altin. in/uye/25288
0BeğenmedimŞikayet
Muharremg1975 ()@İstanbul61 abla hayırlı geceler, iyi istirahatler ben yatıyorum yarın yine sizleri uzaktan takip ederim