Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
2BeğenmedimŞikayet
karahilal ()Bundan 7 ay önce site gram altında terste kaldığını düşündüğü sırada yaptığım bir çalışma... Altyorumda. Gram altında ne zaman terste kaldığınızı düşünürseniz bu çalışmayı açıp okuyun derim. O günkü gram altın fiyatına dikkat edin=) Moraliniz düzelecektir yazılanlarla birlikte değerlendirdiğinizde. =)
3BeğenmedimŞikayet
karahilal ()@DİKKAT hocam bahsettiğim yorum alttaki... Bugün sanırım kabaca 20 hafta kadar geçmiş üzerinden. İçeriğini değerlendirmek yatırımcıya kalmış. Selamlar bol kazançlar.
0BeğenmedimŞikayet
tolga06 ()Hilal hanım sanırım bahsetmiş olduğunuz ayı tuzağı gerçekleşti.
0BeğenmedimŞikayet
karahilal ()@temel_teknik abi selamlar, altyorumu görme şansın oldu mu?
0BeğenmedimŞikayet
karahilal ()@sah733 Alt yoruma bir bakın dilerseniz.
1BeğenmedimŞikayet
wolfstreet ()bu bıraz olmamıs kardeşım sakın yanlıs anlamada senı yermek ıcın demıyorum calısma guzel ama bak orda yukselen bı kanal var ıkı cızıkle cızdıgın yerlerde o dususun cızgısı orası degıl gozumle cızıgım cızgıye gore 110 a kadar tabanı ınıyor kanalın senın dedıgın olayda 111 den 100 e dusmudu yaklaık 10 lıra dusup tepeye gelıp 110 a gelıp 12 daha uste atmısdı 122 e gelmısdı yaklasık yuzde 10 dusup eskı sevıyesıne gelıp yuzde 10 artmısdı eger o olay tekrarlarsa 122 den yuzde 10 dusup yanı yaklasık 12 dusup yanı 110 ordanda eskı ssevıyesıne gelıp yanı 122 e ordanda yuzde 10 artıp yanı 134 e gelmesı gerek
0BeğenmedimŞikayet
eskici ()Şuan onlıne olan uyeler alt yorumu okuyabılırmı ? Ona göre terkrar yorum yapabılırmısınız bakın ne guzel bır anlatım ve ornekleme yapılmış bu yorumdan sonra merak edıyrum fıkrınızde bır degısıklık olurmu
0BeğenmedimŞikayet
Kolik ()hocam dolardan 10 bn zarar ettim fuul grama grdim dün hayırlısı olsun... emeyinize yüreyinize saglık çok teşekkür ederim bizi bilgilendirdiyiniz için saolun var olun valla
0BeğenmedimŞikayet
al_sat_ekonomiye_can_ver ()Bilgilendirme için öncelikle teşekkürler .. Piyasalardan bayağı uzak kaldım son kaç aydır şuan TL deyim ilk sorum ne onerirsnz . ikincisi 115 svylernden parçalı altın alımı makul mudur
0BeğenmedimŞikayet
tolga06 ()Emeklerinize sağlık hilal hanım. sağolun.
0BeğenmedimŞikayet
Azizseraziz ()Bilgilendime için çok teşekkürler. Sayenizde ayı tuzağını da öğrenmiş olduk :) içim biraz rahatladı. Elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
ladislow ()Emeğinize tesekkürlerimizi sunarız.. güzel bir çalışma olmuş ..
Mutlu oldum :)
0BeğenmedimŞikayet
Kuyumseven ()Karahilal paylaşımın mantıklı altında uzun bekleme düşüncesindeyim teşekkürler?
0BeğenmedimŞikayet
Sami70 ()Harcadığınız emek için sağolun