Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Nebmus ()allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
cesurIstanbul ()derslere başladım, tskrlr
2BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@@senollkaan Teknik Analiz Ders 1
bknz. alt yorumdadır.
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@senollkaan arkadaşım, selamlar :)
Teknik Analiz Derslerinizi izliyorum ve bu çalışmanızı taktir ediyorum,
Başarılı çalışmalarınızın devam etmesini istiyorum,
Site arkadaşlarımın, az yada çok Teknik Analiz öğrenmesini isteyen bir abiniz olarak,
sizin çalışmalarınıza, profilimi izleyen arkadaşlarımın da kolay ulaşımını sağlamak için,
her çalışmanız için profilimden kısayol oluşturmak istiyorum,
Site arkadaşlarım; @senollkaan arkadaşımın çalışmalarına, onun profilinden ulaşabileceğiniz gibi size açtığım alt yorumlardaki kısa yoldan da ulaşabilirsiniz,
Eğitim Videolarını izledikten sonra, Lütfen @senollkaan arkadaşımın çalışmasını değerlendirerek kendisini motive ediniz, teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
FTCE ()yeni takipçiyim analizden anlamıyorum anlatımlarınızdan faydalanabilirsem sevinirim devamını bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
admin ()Şu anda alt yorumda ki videoyu görüntülemekte sorun yaşayan var mı arkadaşlar?
Sorun yaşıyorsanız sayfanızı bir kez yenileyip sorunun gidip gitmediğini kontrol ederek bize iletirseniz seviniriz.
- Kullandığınız tarayıcı (Chrome, Firefox, Safari, İnternet Explorer, Opera)
- Kullandığınız cihaz (Mobil, Masaüstü)
- İşletim sistemi (Windows, IOS, Linux, Android)
Sorunu çözebilmemiz için bu bilgileri de ekleyebilirsiniz.
0BeğenmedimŞikayet
admin ()Video kodlamasından kaynaklı olarak bazı tarayıcılarda yüklediğin video gözükmüyordu. Gerekli düzeltmeleri yaptık muhtemelen bundan sonraki videolar sorunsuz gözükecektir.
Ayrıca videoyu yüklendikten sonra bir kaç dakika bekleyip yorumu öyle gönderirseniz ilk görünümde ki hata çözülmüş olacaktır.
Hala aynı sorun devam ederse Youtube'la entegrasyon için çalışma yapabiliriz.
0BeğenmedimŞikayet
Goldpro ()Video açılmıyor sadece ses var
0BeğenmedimŞikayet
zeheb61 ()şenol arkadaşım bir tanesin sağolasın. videonu izledim bize balık tutmayı sıfırdan başlayarak öğretiyorsun. diline sağlık çok mutluyum
0BeğenmedimŞikayet
15bucak ()Teşekkür ederim. Emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@senollkaan arkadaşım, önce sizi tebrik ederim,
çalışmanızda başarılar dilerim,
çok zor bir işe başlamışsınız,
benim de yararlanacağım konular olacağı için sizi takip edeceğim,
harcadığınız emeğin, aynı oranda izlenmesini ve yararlı olmasını temenni ederim.
0BeğenmedimŞikayet
cozaarfy ()hocam saygılar dosya bende açılmıyorda videonun türü neydi acaba flv mi avi mi vbbb. codec yüklüyecem de cevap verirseniz sevinirim
0BeğenmedimŞikayet
Salurlu ()@senollkaan Şenol Bey Teşekkürler, ilk dersimizi aldık
0BeğenmedimŞikayet
Camcı ()Faydalı bir paylaşım, emeğinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
tugcan ()Emek harcamışsınız, kendi adıma teşekkürler ederim. Bol kazançlar dilerim.
1BeğenmedimŞikayet
admin ()Biz de bu videonun üzerine teknik grafik çizim sayfasına ulaşımı kolaylaştırmak için paylaşalım.
https://altin.in/teknik
0BeğenmedimŞikayet
Osmanli74 ()Bende Video açılmıyor
0BeğenmedimŞikayet
maystry ()Video bende açılmıyor. Kontrol eder misiniz?
0BeğenmedimŞikayet
xau ()Teşekkürler senollkaan bey...