Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
4BeğenmedimŞikayet
karahilal ()Efendim akşam bunu yapmayayım demiştim ama dolar için nacizane 2. 91 rakamını 2 hafta önce vermiştim... (Altyorum 1. grafik)
kırılması halinde ilk durak için 2. 88 (5. grafik S1 desteği) tarafımdan işaret edilmişti.
Ha ben bunu yazmazdım, yazmayacaktım. Şimdi mecbur hissettim.
Herkese bol kazanç.
1BeğenmedimŞikayet
cesurIstanbul ()Ogretici ve degerli calismalar... tskrlr
0BeğenmedimŞikayet
gramci_2 ()Emeğine sağlık Hepsi bilgi hüzmesi
0BeğenmedimŞikayet
algı ()Hocam elinize sağlık. grafikler muhteşem. allah razı olsun. ancak grafik anlamayanlar için. siz anlayan birisi olarak bu grafiklerden dolar alirmiydiniZ yoksa beklediginiz yer neresi olurdu
0BeğenmedimŞikayet
Alp_58 ()Grafikleri arşivime dosyaladım. Yeni başlayan arkadaşlarımız için, açıklamalarıyla faydalı ve güzel bir grafik çalışması olmuş, emeğinize sağlık..
0BeğenmedimŞikayet
BullMarket ()Emeğine Sağlık Gubane. Grafiğe Bakıp Yazılı Olarak Anlatmak İsteğim Buydu Arkadaşlara
Özellikle Aylık MACD Göstergeleri Düşüş Eğilimli..
0BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Elinize sağlık Hilal hocam.
1BeğenmedimŞikayet
timekiller ()Emeğinize sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
Umtce ()Umarım her kez açar bakar hocam.
Uzun süredir Dolar çalışmıyorsunuz lafına 5 grafik denk geliyormuş utandım şahsen...
Elinize saglık hocam. Çok sagolun
1BeğenmedimŞikayet
volkan1907 ()Hocam ellerinize sağlık, muhteşem bir çalışma olmuş. Böyle bir paylaşım için emek ve zaman harcamak herkesin harcı değil. Gerçekten tebrik ediyorum sizi, iyi ki varsınız.
1BeğenmedimŞikayet
Alp_Corp_ ()Teşekkürler, emeğinize sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
KAYA82 ()Çok teşekkür ederiz Sayın @karahilal
1BeğenmedimŞikayet
Camcı ()Emeğinize sağlık Hilal hanım son derece aydınlatıcı çalışmalar.
1BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()elinize sağlık, çok emek vermişsiniz.
0BeğenmedimŞikayet
Tim ()Ellerinize sağlık