Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (3)
1BeğenmedimŞikayet
qri ()Temel Abi nasılsınız. Size bir şey danışmak istiyorum. Yatırım yaparken genellikle kısa vadede al sat yapıyorum, bazen ihtiyacıma göre orta vadede yapabiliyorum. Yatırım yaparken genellikle emtianin durumuna göre, tecrübeli arkadaşların fikirleri (grafik li yorumlar)ile parça parça çok fazla risk almadan yapmaya çalışıyorum. Ancak şöyle bişey düşünüyorum. Günlük grafik üzerinde macd göstergesi düşüş trendine girmiş ise beklemek, düşüş trendini bitirip yükseliş trendine dogru girdigini gördüğüm zaman Alım yapmak. Hem Grafik üzeri kendimi geliştirmek için bir fırsat olur birde zarar yapma oranını biraz düşürmüş olamazmiyim acaba. Birde günlük grafik ile yatırım yapacağım zaman Alim ile satım arasında ne kadar süre olmalı sizce. Fikirleriniz benim için önemli ve değerli. Teşekkür ediyorum. (sayfanizdan sizi takip ediyorum)
1BeğenmedimŞikayet
cancanim ()Temel abi teşekkür ederim şahsım adına güzel olmuş yorumun
0BeğenmedimŞikayet
Ali42 ()Temel hocam burdan aldık biraz daha düşerse titretmezmi bizi