Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
0BeğenmedimŞikayet
Mustefid ()Profil fotoğrafınız uzun süredir aynı. Adım adım gidiyoruz sanki.. İnşallah sitedeki arkadaşlara bir çıkış imkanı verip öyle gelir son rakam...
0BeğenmedimŞikayet
kamil35 ()Usta sizi takipteyim. Ancak son açıklamanız okunmuyor.
0BeğenmedimŞikayet
Ali44 ()Abi profilde dikkat yazmışsın altın ve gümüşte yukarı yönlü mü bi kırılma bekliyorsun aşağı yönlü mü
0BeğenmedimŞikayet
dolaralırım ()haftalık gümüş yorumunuzu alabılırmıyız acaba
1BeğenmedimŞikayet
DİKKAT ()napolyon hocanın profil resmine dikkat edin
gümüş ons rakamaları yazılı ..?
1BeğenmedimŞikayet
KÜAYBE ()Teşekkürler sayın N. Bonapart; profil resminde bile gümüş ons için terste kalanlar için dikkat edilmesi gereken noktaları yazmışsın. Kısa sürede aktif yorumlarına dönmen en içten dileğim...
1BeğenmedimŞikayet
KÜAYBE ()Yorumlarını özlettin güzel insan. Yorumlarını bekliyoruz. Pireye kızıp yorgan yakılmaz. Siz az ama öz yazan sevilen birisiniz. Son karar tabi ki sizin. Sitede benim gibi kaç kişi sizin yorumlarınızı bekliyor bir bilseniz...
0BeğenmedimŞikayet
Ali44 ()Abi 2 aydır yoksun sitede dönsen artık
0BeğenmedimŞikayet
KAYA82 ()Hocam dönün artık sitenin size ihtiyacı var
0BeğenmedimŞikayet
Ali44 ()Abi artık siteye dönsen diyorum
0BeğenmedimŞikayet
ozdemir52 ()napolyon nerelerdesin
0BeğenmedimŞikayet
Avrupali ()Üstad 3 haftadır yorumda bulunmamışsınız... Pireye kızıp da yorgan yakılmaz.. Yeniden yorumda bulunmanızı talep ediyorum. Hayırlı akşamlar
1BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@Napoleon_Bonaparte arkadaşımızın, profil resminde mesajı var,
nick ismini tıklayarak profil resmi üzerindeki mesajını okuyabilirsiniz.
0BeğenmedimŞikayet
sekoset ()Bira önce neredeyse son 2 aylik tum yorumlarinizi okudum cok degerli bir insanmissiniz ve sizi kaybetmisiz. Kendi adima ve siteye yeni uye olup kendisine bir yol gosterecek dogru insani arayanlar adina gidisinize cok uzuldum gercekten. Umarim donersini sizi takip listeme ekledim. Canli yorumlarinizi gormek icin sabiraiLaniyorum. SAYGILAR VE SEVGILERIMLE.
0BeğenmedimŞikayet
Kümülatif ()üstâd nerelerdesiniz, ortalığı iş bilmeyenlere bırakmayın, sayfanın sizin gibi bilgisiyle konuşanlara ihtiyacı var lütfen dönün.
0BeğenmedimŞikayet
matkap010101 ()Bilgileriniz icin teşekkür ederim hocam. Bize göz olduğunuz için.
1BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()sitenin ve üyelerin; okuyan, araştıran, bilen, bilgi paylaşan kişilere ihtiyacı var,
olumsuz örneklerin sizi yıldırmasına izin vermeyiniz.
bugüne kadar yapmış olduğunuz paylaşımlar için teşekkür ederim.
biraz dinlendikten sonra, sizi tekrar aramızda görmek isterim.
0BeğenmedimŞikayet
aslıaslı ()Üstadım aman ha sakin bırakma. burada insanlara faydalı olan birisin. (her ne kadar bazıları kıymet bilmesede)ben kendi adıma senden çok şey öğrendim. Takipçilerini bırakma
0BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Üstad siz bu sitenin değerli bir üyesi ve bilge bir yorumcususunuz, sizi her daim aramızda görmek isteriz, kararınızı tekrar gözden geçirin.
0BeğenmedimŞikayet
kvc ()Usta sen de gıdersen buralar ıyıce yetım kalır...
Olumsuz elestırı soz laf bunlara takma lutfen... sızın gıbı bılge bırının buradan gıtmesını ıstemeyız, ...
0BeğenmedimŞikayet
Alp_58 ()Şurda 3- 5 tane güvenilir yorumcu var, sende gidiyorum diyorsun, kararına saygı duyuyorum ama gitmesen iyiydi arkadaşım...
0BeğenmedimŞikayet
BLUE3 ()süüüpeeerrr
0BeğenmedimŞikayet
Bihemta ()Üstad nereye?