Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
2BeğenmedimŞikayet
ilbey ()Burad ınsanlara yaranabılmek ıcın sanırım uc noktalarla hareket etmek lazım bu grafık altında deseydınız kı dolar yarın 3, 12 euro 3, 45 bakın sız puanalra motıvasyona : ) Malesef her yerde oldugu gıbı ınsanlar menfaatı ıcın yorum yapıp eme saygı puanlaması yapıyorlar
bır hosgeldın mesajı ıcın alınan yada bıtırılen puan verme hakkı bu tarz emeklerde elını kolunu baglayabılıyor ınsanların
Olsun bosverın emegınıze saygı
0BeğenmedimŞikayet
zerr ()gram için alım tavsiyesi söylenebilir mi ? diren. 1092 denildi ama 1092yi görünce tekrar 1089a geriledi
1BeğenmedimŞikayet
MNG ()eline sağlık üstad...
0BeğenmedimŞikayet
Police61 ()emeğine saglık hocam faydalandık
0BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Emeğe saygı lütfen.
0BeğenmedimŞikayet
alibodrum ()ben noturledım sımdı
1BeğenmedimŞikayet
Fx_trader ()Şöyle aşağıdan yukarı taradım tek olumsuz puan alan paylaşım altta ki grafik. Kimin işine gelmedi acep?
0BeğenmedimŞikayet
h_ş_bin ()bu nedemek şimdi