Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@@Singularity ,
ben demiştim denmesini site hoş karşılamıyor,
gram 127. 57 gördüğünde alt yorumumdaki grafiği kesinlikle tekrar paylaşacağım :)
ama demiştim demeyeceğim :)
bknz alt yorumum (3 ay önce)
0BeğenmedimŞikayet
zeheb61 ()temel bey siz öğretmen doğmuşsunuz vesselam... teşekkürler öğretmenim
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@sonson , aynı paylaşımdır, sözel anlatımı vardır.
bknz alt yorum.
0BeğenmedimŞikayet
guliz ()Hocam nerdesiniz? tebrikler sizede... nihayet trendi degistirdiniz. Bugun gary ne dedi biliyormusunuz. 1500 olacak dedi. : )) inanalimmi? ben okadar inanmadim ama inanmak isterim
0BeğenmedimŞikayet
okasker ()Temel bey peki düşüş olup ta mi 127 ye çıkar yoksa direkt olarak mı çıkar sizce
1BeğenmedimŞikayet
jölelijön ()Yeter ki kendi vadem, Gramın vadesini görmeye yeterli olsun : ))
BURASI BENI BITIRIO REIS : ))
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@Sene_ , bknz alt yorumum, 18- 01- 2016
3BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()Her insan, kendi RİSK ve TERCİHLERİNİN sonucunu yaşar !
Kimse benim TAHMİN ve yorumlarıma göre hareket etmek mecburiyetinde değildir,
Hedef tahminlerimin sonuçları, SADECE BENİ ilgilendirir.
Orta Uzun vadeli Gram yatırımcısıyım,
Kendimden başka hiç kimsenin sorumluluğunu üstlenmiyorum.
GRAM hedef TAHMİNİM alt yorumdadır.
laf sokma hazırlığında olanlar; kendinizle uğraşın, aynaya bakınız...
0BeğenmedimŞikayet
alikayhan ()son bir kez 103 hatta 101 görüp ondan sonra 127 e gitseydi : ) 106dan 300gr var 104 ten 1100gr yapabilsem evin kredi borcunun belini kırardım
0BeğenmedimŞikayet
burki ()Selamlar Temel hocam ben gümüş gr tl grafiğinde ters obo var gibi vaktiniz varsa bir göz atarmısınız şimdiden teşekkürler...
0BeğenmedimŞikayet
35zirve35 ()merhaba hocam emeğinize sağlık. : )))
0BeğenmedimŞikayet
dolarcan ()Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin abi
0BeğenmedimŞikayet
jölelijön ()oy abı gece gece son cümlen koparttııı
0BeğenmedimŞikayet
Sermat ()Düzeltme nereye kadar olabilir sizce
0BeğenmedimŞikayet
cancanim ()Temel abi 112 bantı ocak ayı içinde gelme ihtimali var mi