Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (5)
1BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@mindi , @Akif44 , @math_man , @Zenginlik_kanaattir , @yalnızım , @Salurlu , @semelih , @tarbaz5101 , @aga06 , @DövizTahmin , @sekoset , @Sene_ , @semelih , @atesates , @nuray25 ,
@Muharremg1975 , @yusuf , @SurpRise , @altın_zengini , @mindi , @acar33 , @mindi , @Acemi_Gramcı_ , @aktolgalı , @dürüstçe , @KÜAYBE , @altın_zengini , @dewdrop , @zeheb61 , @şems , @riskkolik , @cancanim , ve bana bildirim gönderecek arkadaşlarım,
alt yorumumda açıkladığım düşüncem doğrultusunda,
hafta içinde bana göndermiş olduğunuz tüm bildirimlerinize cevap yazdım,
size yazdığım cevapları, Profilimdeki KİŞİSEL GÖRÜŞ ve YORUMLARIM da okuyabilirsiniz,
her hafta cumartesi akşamı, size yazdığım cevapları sileceğim,
bilgilerinize...
1BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@Fx_trader arkadaşım,
Bildirimlere cevapları neden profilinizden yazıyorsunuz, sorunuzun cevabı alt yorumdadır.
Genel paylaşımlar dışındaki, kişisel soruların cevabını bu yöntemle vererek,
Profilimi izleyen ve sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmayı,
Laf kalabalığından arınmış, okunabilir bir profil yaratmayı,
Gereksiz eleştirilerden kendimi korumayı amaçlıyorum,
bu konuda alt yorumumda da açıklama yapmıştım.
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@Nefrett , @ACEMİ___ , ve son 2 gündür bana bildirim gönderen arkadaşlarım,
bildirimlerinize cevap yazdım,
Profilimdeki KİŞİSEL YORUM bölümünde okuyabilirsiniz,
ayrıca alt yorumumu da okuyunuz,
sitede genel paylaşım alanında, sadece GRAM, ONS, DOLAR gibi geneli ilgilendiren konuları paylaşıyorum,
özel yazışma ve kişilere özel cevapları KİŞİSEL YORUM bölümünden yazıyorum ve
her hafta sonunda da, BİLDİRİMLERİME CEVAPLAR bölümünü sileceğim.
Bilgilerinize...
1BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()dün ve bugün bildirimlerime soru gönderen arkadaşlarımın hepsine cevap yazdım,
Lütfen, KİŞİSEL YORUM , Kişisel görüş ve yorum bölümümden cevaplarımı okuyunuz.
Neden bu şekilde bir uygulama yaptığımı alt yorumumda açıklamıştım,
Lütfen alt yorumumu da okuyunuz.
@admin yaptığım uygulamayı nasıl değerlendirirsiniz ?
Kişisel Yorum bölümünde, @... kullandığımızda ilgili kişinin bildirimlerine cevabım ulaşırmı?
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@nuray25 , @Fx_trader , @Musician hocam , @dolarcan arkadaşım , @cancanim , @Sermat
alt yorumumda da belirttiğim gibi, soru ve bildirimlerinizin cevaplarını,
''KİŞİSEL YORUM - Kişisel görüş ve yorumlar bölümümden sizlere yazdım,
okuyabilirsiniz.