Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
raprap ()yada şöyle söyleyeyim ben şu fiyattan gram alıyorum dediğinizi hiç hatırlamıyorum
0BeğenmedimŞikayet
raprap ()temel hocam bilgi sahibi olduğunuz kesin. fakat buzamana kadar burası dip alın dediğinizi hiç hatırlamıyorum. yani tahmin edemiyormusunuz?
3BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()temel_teknik yorumu (2016- 01- 11)
4 ay önce, fiyat 107 iken 127. 57 hedef tahminimi yapmışım :))
%20 güzel kar önerisi, ama alıp bekleyene,
127. 57 görüldüğü gün bunu paylaşırsam ayıp olur,
şimdi paylaşayım da az ayıp olsun: )
ne ararken ne buldum :)
bknz alt yorumum.
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@protruzyon, ONS ve DOLARI ayrı ayrı hesap ederek, GRAM tahmini yapmak mümkün değildir,
benim gram tahmin yöntemim;
en yüksek günlük kapanış - en düşük günlük kapanış = fark artı en yüksek günlük kapanış şeklindedir,
ilgili 3 ay önceki yorumum, bknz alt yorumdadır.
-1BeğenmedimŞikayet
serdarsa ()grafik için sağol abide 127 zamanı ne zaman sende sanırım 4000 gr var bende elde 1000 gr bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Yatirimsiz ()Turkce konusmak gerekirse 116dan altin dun aldim bugunde alayimmi 500gr kadar yoksa dun aldigim altinlardan lar yaponca sadece nakitmi dursun
1BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@sonson , yaklaşık 1 ay önceki Hedef Tahmin Çalışmam alt yorumdadır,
ana mantık destek ve direnç çukuru geçildiğinde,
Fiyatın çukur boyu kadar yukarıya gideceği beklentisidir,
ben günlük kapanış fiyatlarını baz aldım.
farklı uygulamalar da yapılabilir.
yöntemi düşüşler için de uygulamak mümkündür,
ancak öncelikle TREND durumu çok önemlidir.
bknz alt yorum.
1BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@Sene_ bknz alt yorumum, 11- 01- 2016
HEDEF TAHMİNİ ile ilgili ilk paylaşımım,
o zaman gülenlerin, şimdiki düşüncesini merak ediyorum : ))
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@SurpRise , tamam birlikte hareket edeceğiz ama siz yinede alt yorumumdaki,
Gram da, hedef belirleme yöntemimi inceleyiniz.
1BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@SHADOW_MAN namı diğer Cakii arkadaşım,
alt yorumdaki Gram hedef tahmin yöntemimi incelermisin ?
bakalım sizin yöntemle uyuşacak mı?
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@Tim arkadaşım,
daha önce sözünü etmiş olduğum, HEDEF BELİRLEME çalışmam alt yorumdadır.
0BeğenmedimŞikayet
Musician ()ustad elıne saglık.. keske o gun konsutugmuzda 99 dan alsaydım altını.. ama keske ıle olmuyor.. : ).