Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
0BeğenmedimŞikayet
tolga06 ()Temel abi bu grafiğe göre 103 lere bi duzeltme bekliyosunuz degilmi. ortalama bi zaman varmi abi.
0BeğenmedimŞikayet
kanaatkar63 ()gram 103 düzeltmesi yapar mı diyor sunuz
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()geçen perşembe akşamı paylaştığım,
Gram grafiği ve içindeki iki alternatifli küçük düzeltme Tahminimin geçerliliği devam etmektedir,
bu nedenle, bu hafta ayrıca bir Gram değerlendirmesi yapmadım.
0BeğenmedimŞikayet
ali34 ()110 dan 103 duzeltme yapmasi 7 tl bir fark yaratir yarin olurda 107 den direk 109 110 görürse muhtemelen ben satacam 101 den 3 ay once almistim olurda yarin sabahtan itibaren 105 cekilme olursa ve veride iyi gelirse gramda dahada geri cekilme olursa pozizyonumu koruyacam acelem yok ama gönlüm yarin bi 110 gormesini istiyorum bakalim umarim aciklanacak veri hem onsa yarasin hem dolara o zamanda satmaz beklerim 114 : ))
1BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@35zirve35 siz sormadan ben cevap yazayım dedim,
hedef 112. 67 ve 114. 34 olabilir,
öncesinde 103 bir gerileme yapar mı ? emin değilim,
normal şartlarda yapması gerekirdi ama henüz yapmadı,
satmak için acele etmeyiniz, bu kadar sıkıntı çektiniz : ( boşuna olmasın : )
Gram alt yorumumdaki grafikte, yukarıda söylediğimi göstermeye çalıştım,
0BeğenmedimŞikayet
temel_teknik ()@jölelijön arkadaşım,
grafik üzerine kırmızı ve yeşil çizgilerle 2 senaryo çizdim,
hangisi tutar bilemiyorum : (
Gram için bknz alt yorumum.
1BeğenmedimŞikayet
fx2016 ()Hocam amacınız egonuzu tatmin etmek mi , yoksa yardım etmek mi tam anlayamadım