Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
1BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Ez cümle ihtiyacımız olmadığı müddetçe her daim uzun yatırım candır belirli noktalarda kıymetli değişimi yapılır ihtiyaç halinde herşey her zaman satılır ama tl de dırulmaz ytd
Cem41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cem41 ()bende geçen sene tunc hocayı dinlemeseydim 12@milyonum çepteydi yazık oldu
ALTINCIDAYI_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Eyvallah kardeşim ben o fırsatı 5 sene önce ilk borsaya girdiğimde kaçırdım. 300 bin tl lik bir hisse aldım ben satmam 10 sene bekleyecem dedim Hakkını helal et çok samimi bir arkadaşım senin gibi la oğlum bu hisse tırt dedi 50 krş yükseldi bana sattırdı şuan beklesem 5 yılda yaklaşık 138 milyonum olacaktı :)
0BeğenmedimŞikayet
Cem41 ()fikrine saygılıyım hocam haklıda çıkabilirsin keske dediğin gibi olsa erken emekli olurum
1BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()İşte yazınca böyle oluyor
0BeğenmedimŞikayet
Cem41 ()gumus 10 1 olursa 600 tl demek bu imkansiz gibi birsey
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()O nakit bende sadece aybaşında ve narenciye satım zamanı oluyor, nadir tl ye geçerim ben emtialar arası oynarım örneğin gümüş altını n 71 de birine düşünce tüm sanal altınımı gümüşe geçtim şu an 65te 1 benim karım bu. Herkesin karşı çıktığı ütopik gördüğü beklentim ise 10 da1
Veys2121 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cancan3460 ()yüzde 50 cık olabilir ytd ama oda risk bu yıl sınu yaklasıyor
0BeğenmedimŞikayet
Veys2121 ()Satıp Altan almak için al sat olayı varya
cancan3460 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cancan3460 ()satıp ne alacan ?
0BeğenmedimŞikayet
Veys2121 ()Bu durumda napılır gümüş elde fule yakın war birazda nakitim war napsam acaba
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()altın sayfasına atıyorum 3 yıllık desteğini test edip dönüş yaptı
AliOsman61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()O indikatör fiyatı saat lik günlük sürekli değişkendir bazı hareketli ortalamaların ortalaması gibi süper trend tarzı bir indikatör ama haftalıkta daha az oynaktır alsatçıysanız sürekli takipte kalmanız lazım. Ben bunu daha çok saatlik 4 saatlikte borsada kullanırdım günce yüzlerce alsat... metallerde gerçek yatırımcının işine yarar
0BeğenmedimŞikayet
AliOsman61 ()Aldında bir grafiğiniz varmı acaba
0BeğenmedimŞikayet
AliOsman61 ()66,80 altı sat üstü al diyorsunuz yani ytd
1BeğenmedimŞikayet
GümüşlerinAdamı ()Çizği 66.80 gösteriyor
Şu an üstünde seyir halindeyiz
Elimizdeki malı tutuyoruz
1BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Aylık mumlarda al sat indikatörü yeşil çizgi destek ve dirençtir mumla çizgi arası çok açılırsa ya çakılıp temas eder yada sabit kalıp çizginin yetişmesini bekler gümüş çakışmayı tercih etti temas gerçekleşti. Çizginin altı sat üstü al sinyalidir ben bu indikatör ile ev aldım:) ytd
0BeğenmedimŞikayet
AliOsman61 ()Şair burda ne demiş detaylandırırmısınız